Моята кошница
свежо

59S S2 Phone Sterilizer

Кутия за стерилизация с високо качество, с технология UV-C LED и отразяваща леща за 360-градусова защита!
Каталожен номер: 3493954
119.00 лв

Първоначална вноска

Unicredit TBI BNP Pariba
Сума на кредита
3
месеца
6
месеца
9
месеца
12
месеца
24
месеца
36
месеца
Лизингови схеми
ПОЛУЧАВАНЕ В МАГАЗИНА
за да не чакате у дома!
Изберете дата:
Изберете час

Заповядайте в магазин Плесио, София, ул.Ангел Кънчев 5!

Заявките се обработват в рамките на 24 часа.

*В случай, че не успеете да вземете продуктите си от магазина в посоченото време, те ще бъдат запазени за Вас още един ден.
Безплатна доставка
Цената е с включен ДДС - 20%
ПРИНТИРАЙ
Харесай пръв!
СПОДЕЛИ

С един поглед

Кутия за стерилизиране с високо качество, която може да се използва за дезинфекция на инструменти и аксесоари, елиминирайки присъствието и разпространението на микроби, бактерии и мръсотия.

 

Разполагайки с технология UV-C LED с широко покритие на дължина на вълната 260-280nm, тази кутия за стерилизиране UV гарантира 360-градусова защита. 2S разполага със сертификати CE, ROHS и FCC. Притежава малък и практичен размер, за да я използваш в банята, в кухнята или в спалнята.

 

Използването й е лесно: Включи я, отвори капака, постави в нея предметите, които искаш да стерилизираш, затвори капака, натисни бутона за включване и задръж 0,5 секунди и ще започне процедурата, която продължава 3 минути. Ще чуеш известия в началото и в края на процедурата.

Phone Sterilizer
 
 
Напреднала технология UV-C LED

Предоставяйки широко покритие на дължина на вълната 260-280nm, тази кутия за стерилизиране UV с отразяваща леща гарантира 360-градусова защита за множество устройства. Стерилизира инструменти и аксесоари, елиминирайки присъствието и разпространението на микроби, бактерии и мръсотия.

 
 
Преносим дизайн!
Компактна е, за да се използва в банята, в кухнята или в спалнята. Кутията за стерилизиране работи бързо и се изключва автоматично.

Нуждаете се от помощ?
Пишете ни!

За да виждаш всички твои любими продукти, нашият сайт използва cookies

Виж повече >