Моята кошница
0% лихва

dji Osmo Mobile 6

Dji Osmo Mobile 6 е 3-осев стабилизатор за смартфон с усъвършенствани функции, магнитно позициониране на мобилния телефон и селфи стик!
Каталожен номер: 4065832
329.99 лв

Първоначална вноска

Unicredit TBI ПБ Лични финанси
Сума на кредита
3
месеца
5
месеца
6
месеца
9
месеца
10
месеца
12
месеца
18
месеца
24
месеца
36
месеца
РАВНИ ВНОСКИ БЕЗ ЛИХВА С КРЕДИТНА КАРТА

Пример: 0% ГПР, без лихви и такси. Пазаруваш за 1000 лв., плащаш 10 месечни вноски по 100 лв. - общо 1000 лв.

Важи за покупки на изплащане на равни вноски, чрез откриване или използване на кредитна карта, за суми от 299 лв. до разполагаемия кредитен лимит за срок от 10 месеца. Вноските се запазват само при изплащане навреме. За всички други трансакции с карта важат ГЛП, такси, ГПР, съгласно Договора за револвиращ кредит. Важи за всички стоки в магазините и сайта на Plesio.

Срок: от 11.04 до 21.04.2024 г.
Лизингови схеми ( от лв. / месец )
ПОЛУЧАВАНЕ В МАГАЗИНА
за да не чакате у дома!

Очаквайте да се свържем с вас с потвърждение на поръчка за получаване в магазина ни!
Поръчай до BOX NOW преди 15:00 в работни дни за София и вземи в същия ден!
Безплатна доставка
Гаранция - 2 години
Цената е с включен ДДС - 20%
ПРИНТИРАЙ
Харесай пръв!
СПОДЕЛИ

С един поглед

Osmo Mobile 6 е интелигентен стабилизатор за смартфон с множество творчески функции.

Малък и сгъваем, за да се побира лесно в дланта ти, като се разгъва автоматично, за да снимаш във всеки един момент. Прави снимки/видеа от динамични ъгли и перфектни селфита, използвайки вграденото рамо за удължаване. 

Пълна гама от интелигентни функции и напътствия са на твое разположение. Приложението DJI Mimo улеснява заснемането, редактирането и ефективното споделяне, като ти позволява да уловиш всеки момент.

 
Dji Osmo Mobile 6
 
 
Малък и мобилен
Osmo Mobile 6 е готов за нови, вълнуващи приключения. Благодарение на малката си сгъваема конструкция, може лесно да се пренася, а с магнитния дизайн за бързо освобождаване можеш да поставиш телефона си, без да сваляш калъфа.
 
 
Вградено рамо за удължаване
Всички влизат в кадъра. Възможността за удължаване означава, че никой не остава извън кадъра. Снимай повече приятели, домашни любимци или прекрасни пейзажи. Прави динамични селфита от всякакви ъгли. Благодарение на рамото за удължаване, разширяваш творческите си възможности.
 
 
Най-надеждният Gimbal
ActiveTrack 5.0 е напълно обновен за по-стабилно проследяване на по-големи разстояния. Новата версия позволява на предната камера да следи обекти, които се обръщат настрани или се въртят. По време на кампинг, на пътуване или при снимане в града, gimbal автоматично запазва обекта в центъра, за да направи снимката ти идеална за социалните медии.
 
 
3-осев стабилизатор
С 3-осевия стабилизатор, правиш впечатляващо гладки кадри в движение. Osmo Mobile 6 включва усъвършенстваната технология за стабилизация на DJI, която ти осигурява стабилни резултати. 
 
 
Лесен и бърз контрол
Контролирай лесно и бързо zoom-а и фокусирай с новото странично колелце на Osmo Mobile 6. Завърти колелцето, за да регулираш фокусното разстояние за гъвкава композиция и прави zoom in & out невероятно плавно. И за още по-кинематографски контрол, натисни страничното колелце веднъж, за да превключиш на ръчен фокус.
 
 
DJI Mimo & LightCut
Дори начинаещите могат да се превърнат в професионалисти. На дисплея на приложението се показват лесни за разбиране инструкции, за да можеш да започнеш веднага да създаваш впечатляващо съдържание. Премини от приложението DJI Mimo на LightCut, което разполага с AI редактиране с едно докосване и набор от изключителни видео образци. От заснемане до редактиране, това е всичко-в-едно решение за всички начинаещи творци.

Характеристики
    • Bluetooth Bluetooth 5.1
    • Капацитет на батерията 1000 mAh
    • Тегло 309 g
    • Размери 27.6 x 9.9 x 11.15 cm
    • Други характеристики App: DJI Mimo
Нуждаете се от помощ?
Пишете ни!

За да виждаш всички твои любими продукти, нашият сайт използва cookies

Виж повече >