Моята кошница

LIVALL BH51M Nso Smart Cycle Helmet

Каталожен номер: 4273524
389.00 лв

Първоначална вноска

Unicredit TBI ПБ Лични финанси
Сума на кредита
3
месеца
5
месеца
6
месеца
9
месеца
10
месеца
12
месеца
18
месеца
24
месеца
36
месеца
Лизингови схеми ( от лв. / месец )
ПОЛУЧАВАНЕ В МАГАЗИНА
за да не чакате у дома!

Очаквайте да се свържем с вас с потвърждение на поръчка за получаване в магазина ни!
Поръчай до BOX NOW преди 15:00 в работни дни за София и вземи в същия ден!
По заявка
Безплатна доставка
Гаранция - 2 години
Цената е с включен ДДС - 20%
ПРИНТИРАЙ
Харесай пръв!
СПОДЕЛИ

С един поглед

LIVALL BH51M NSO е единствената умна каска със Sound by JBL, която предлага по-добро качество на звука за музика и телефонни разговори.

Сега можеш да се наслаждаваш на невероятен звук, дори когато се намираш на открито. BH51M NSO използва високоговорители от отворен тип, така че да можеш да се наслаждаваш на любимата си музика, запазвайки същевременно контакт с околната среда и това, което се случва в нея. Размерът им е увеличен с 57%, чувствителността им с 5dB, а честотата им е намалена със 180Hz.

Какъв е резултатът? Богати и пълни ниски честоти, както и балансирани средни честоти, за да отговарят перфектно на целия акустичен спектър!

LIVALL BH51M NSO Smart Bluetooth Helmet
 
 
Функции hands-free
Всички функции на LIVALL са проектирани за използване със свободни ръце (hands-free), за да се гарантира, че безопасността на потребителите остава приоритет №1.
 
 
Fall Detection
Като първата марка, която внедрява патентованата функция Fall Detection & SOS Alert при спортове на открито, LIVALL BH51M NSO разполага със специални сензори, които могат да разпознаят падането ти, когато възникне инцидент. След 90 секунди ще бъде изпратено SMS предупреждение до предварително зададените контакти за спешни случаи с GPS местоположение.
 
 
Натисни за SOS
В случай на опасност, натисни червения бутон на дистанционното управление за 5 секунди и контактите при спешна нужда ще получат съобщение с локацията ти — чрез GPS.
 
 
Гласови команди с един клик и ΡΤΤ Walkie-Talkie
Отговаряй на телефонни обаждания с помощта на дистанционното управление и се наслаждавай на ясен двупосочен звук с вградените Bluetooth® високоговорители и ветроустойчивия микрофон. Комуникирай лесно с твоите колеги велосипедисти, като използваш функцията Walkie-Talkie, когато караш в група.
 
 
Гласова навигация
Слушай гласовата GPS навигация чрез вградения високоговорител с твоя свързан смартфон и се наслади на по-безгрижно управление.
 
 
Предупредително осветление 360°
BH51M NSO разполага с 53 вградени LEDs, които ще предупредят превозните средства във всяка посока за по-безопасно каране. 
 
 
Предупредително осветление за спирачки
Когато вграденият сензор за ускорение на гравитацията засече значително забавяне, предните и задните светлини ще се задействат за 8 секунди, за да привлекат вниманието на близките превозни средства и пешеходците.
 
 
Мигачи
Натиснете бутона за мигачи на дистанционното управление, монтирано на кормилото, за безопасно завиване. Сега не е нужно да пускаш кормилото, за да информираш ръчно за своите маневри.
 
 
Сензор за автоматично осветление
Интелигентното осветление включва адаптивна технология, за да гарантира видимостта ти при тъмни условия, като същевременно се изключва, за да пести енергия през деня.
 
 
Аларма за отдалечаване
Когато каската е свързана с телефона, но разстоянието между тях надвишава 20 метра, както каската, така и телефонът ще издадат характерен звук (Anti-Loss Alarm), за да те предупредят.
 
 
Автоматично включване/изключване
Каската ще се изключи автоматично, когато се прекъсне връзката ѝ с телефона и ще остане в режим на готовност за 15 минути. Ще светне автоматично, когато бъде преместена (необходимо условие е каската да е свързана с телефона и разстоянието между тях да е по-малко от 15 метра).

Характеристики
    • Размер 57-61 cm
    • Други характеристики Предупреждение за спирачки / Anti Theft Protection / Fall Detection & SOS Alert
Нуждаете се от помощ?
Пишете ни!

За да виждаш всички твои любими продукти, нашият сайт използва cookies

Виж повече >