Моята кошница

LIVALL Smart Urban Helmet EVO21

Интелигентна каска с LED осветление, SOS сигнал, дистанционно управление за кормилото и възможност за свързване към твоя смартфон!
Каталожен номер: 3934233
289.00 лв

Първоначална вноска

Unicredit TBI ПБ Лични финанси
Сума на кредита
3
месеца
5
месеца
6
месеца
9
месеца
10
месеца
12
месеца
18
месеца
24
месеца
36
месеца
Лизингови схеми ( от лв. / месец )
ПОЛУЧАВАНЕ В МАГАЗИНА
за да не чакате у дома!

Очаквайте да се свържем с вас с потвърждение на поръчка за получаване в магазина ни!
Поръчай до BOX NOW преди 15:00 в работни дни за София и вземи в същия ден!
Безплатна доставка
Гаранция - 2 години
Цената е с включен ДДС - 20%
ПРИНТИРАЙ
Харесай пръв!
СПОДЕЛИ

С един поглед

Наслади се на тръпката от колоезденето както офроуд, така и в града, като вземеш всички мерки за защита и безопасност.

Каската LIVALL EVO 21 е лека и аеродинамична, комбинира изключителна защита с възможности за свързване.

С интелигентно LED осветление (разполага с LED лента с променящи цвета си светодиоди в предната си част, както и задно осветление за максимална видимост 270°), дистанционно управление за кормило и възможност за свързване със смартфон, система SOS, лека конструкция с отлична вентилационна система и умни характеристики, LIVALL EVO 21 е идеална за съвременния начин на живот и за офроуд приключения.

В случай на инцидент, каската активира SOS нотификация и изпраща на предварително определените ти контакти с GPS локацията ти, което несъмнено създава усещане за сигурност и спокойствие за теб, приятелите ти и семейството ти.

LIVALL EVO 21 Hybrid Helmet
 
 
Интелигентно LED осветление
Разполага с LED лента в предната си част, както и с осветление в задната част (с максимална видимост 270°) с мигачи за завоите, които се виждат от голямо разстояние. Мигачите предупреждават шофьорите и останалите велосипедисти, които са зад теб и могат да се активират със специалното дистанционно за кормилото.
 
 
Мисли за теб
Каската разполага с акселерометър (accelerometer), който използва гравитацията, за да засече забавянето на превозното средство и активира светлините на спирачките автоматично за 8 секунди, така че да предупреди приближаващи превозни средства и пешеходци.
 
 
SOS при спешен случай
Свържи каската с приложението LIVALL RIDING APP и активирай сигнала при спешен случай, ако има инцидент. Чрез приложението, в случай на инцидент, каската ще се погрижи да изпрати SOS съобщение на контактите, които си определил и координатите на местоположението ти (чрез GPS), така че да те открият бързо.
 
 
Контролер за кормилото
SOS функцията може да се активира и ръчно, чрез практичния контролер, който се поставя на кормилото. След сдвояване с каската, контролерът предлага функции за разговори (отхвърляне, приемане на обаждане и др.), за контрол на мигачите и други.

Нуждаете се от помощ?
Пишете ни!

За да виждаш всички твои любими продукти, нашият сайт използва cookies

Виж повече >