Моята кошница

Sentio Floating Hand Grip Bobber Yellow

Каталожен номер: 2730243
9.98 лв
Лизингови схеми
ПОЛУЧАВАНЕ В МАГАЗИНА
за да не чакате у дома!
Изберете дата:
Изберете час

Заповядайте в магазин Плесио, София, ул.Ангел Кънчев 5!

Заявките се обработват в рамките на 24 часа.

*В случай, че не успеете да вземете продуктите си от магазина в посоченото време, те ще бъдат запазени за Вас още един ден.
Цената е с включен ДДС - 20%
ПРИНТИРАЙ
Харесай пръв!
СПОДЕЛИ

С един поглед
 

Закрепи eкшън камерата ти на Sentio Floating Hand Grip Bobber, прави стабилни кадри и не се тревожи, че камерата ти може да падне и да я загубиш в морето, тъй като плава във водата.

Идеален е за водни спортове като плуване, сърфинг и гмуркане, като може да се използва и извън водата. В наситен цвят е за лесното му локализиране. Съвместим е с всички GoPro камери, като разполага и с лента за китката на ръката ти.

 

Turbo-X
 
 
Запечатай екстремните си морски изживявания

Sentio Floating Hand Grip Bobber плава по-добре от всякога и ти дава възможност да правиш по-стабилни кадри. Идеален за surfing, kayaking, wakeboarding и други водни спортове, разполага с противоплъзгаща конструкция и наситен цвят за по-лесното му откриване.

 
 
С теб във всички дейности

Sentio Floating Hand Grip Bobber ти позволява да държиш стабилно екшън камерата си във водата и извън нея, предоставяйки пълен контрол, за да правиш страхотни кадри при всяка твоя дейност (рафтинг, туризъм, колоездене, каране на кану и др.).

Характеристики
    • Съвместимост Universal
Нуждаете се от помощ?
Пишете ни!

За да виждаш всички твои любими продукти, нашият сайт използва cookies

Виж повече >