Моята кошница

Apple Bluetooth Truly Wireless Airpods Pro White

Каталожен номер: 3343235
539.00 лв

Първоначална вноска

Unicredit TBI BNP Pariba
Сума на кредита
3
месеца
6
месеца
9
месеца
12
месеца
24
месеца
36
месеца
Лизингови схеми ( от 27.85 лв. / месец )
ПОЛУЧАВАНЕ В МАГАЗИНА
за да не чакате у дома!
Изберете дата:
Изберете час

Заповядайте в магазин Плесио, София, ул.Ангел Кънчев 5!

Заявките се обработват в рамките на 24 часа.

*В случай, че не успеете да вземете продуктите си от магазина в посоченото време, те ще бъдат запазени за Вас още един ден.
Безплатна доставка
Гаранция - 2 години за физически лица, 1 година за юридически
Цената е с включен ДДС - 20%
ПРИНТИРАЙ
Харесай пръв!
СПОДЕЛИ

С един поглед 

 

С Active Noise Cancellation и функция Прозрачност, устойчивост на вода и влага (IPX4) и допълнителни tips, които се поставят на края на слушалките за по-добро прилягане в три размера(large, medium, small) за комфортно слушане на музика!

Turbo-X
 
 
Звук, който отстранява шума! 

AirPods Pro са единствените слушалки с технология Active Noise Cancelation, които се приспособяват към формата на ухото ти и предoставят пълна шумоизолация! Вградените микрофони откриват всеки излишен шум около теб, като го отблъскват, така че да чуваш само любимите си тракове! Тази технология се активира приблизително 200 пъти в секунда за подтискане на шума на изключително високо ниво!

 

 
 
Transparency Mode, за да чуваш всичко около теб!

С едно натискане на корпуса на слушалката ще превключиш от режим за шумоизолация (ANC) на прозрачен режим! Благодарение на Transparency Mode ще можеш да чуваш всеки един звук около теб докато слушаш музика. Така ще можеш да комуникираш с приятели и едновременно да слушаш музика на слушалките си!

 
 
По-мощен чип от всякога!

Снабдени с H1 чип, който предоставя мощен звук и лесна и практична работа със Siri! С 10 ядра, които контролират потока на всеки звук, така че да чуваш само своята музика и нищо друго около теб! 

 

 
 
Зареждай безжично,
използвай безгрижно! 
i

Слушалките разполагат с автономия на батерията до 4,5 часа и над 24 часа с няколко зареждания. Със едно 5-минутно зареждане си осигуряваш 1 час възпроизвеждане на музика без спирка! Case съвместим с Qi-certified зарядни. 

 


AirPods се свързват автоматично с всички устройства Apple. Свързват се едновременно с iPhone и Apple Watch, и превключването на звука от двете устройства става автоматично.

Лесна настройка, безпроблемно превключване

AirPods Pro се свързват автоматично с всички устройства Apple. Свързват се едновременно с iPhone и Apple Watch, и превключването на звука от двете устройства става автоматично. Искаш да слушаш от твоя Mac или iPad? Просто избери AirPods Pro, на който и да е от тях!

Turbo-X

Характеристики
  • Тип Truly Wireless
  • Цвят Бял
  • Bluetooth version Bluetooth 5.0
  • Време в режим на изчакване до 240 часа
  • Време в режим на разговори до 3 часа и 30 минути
  • Обхват до 10 m
  • Други характеристики Music Player
Нуждаете се от помощ?
Пишете ни!

За да виждаш всички твои любими продукти, нашият сайт използва cookies

Виж повече >