Моята кошница

Sony PULSE 3D Wireless Headset Gray Camouflage

Каталожен номер: 4063872
189.98 лв

Първоначална вноска

Unicredit TBI ПБ Лични финанси
Сума на кредита
3
месеца
5
месеца
6
месеца
9
месеца
10
месеца
12
месеца
18
месеца
24
месеца
36
месеца
Лизингови схеми ( от лв. / месец )
ПОЛУЧАВАНЕ В МАГАЗИНА
за да не чакате у дома!

Очаквайте да се свържем с вас с потвърждение на поръчка за получаване в магазина ни!
Поръчай до BOX NOW преди 15:00 в работни дни за София и вземи в същия ден!
Безплатна доставка
Гаранция - 2 години за физически лица, 1 година за юридически лица
Цената е с включен ДДС - 20%
ПРИНТИРАЙ
Харесай пръв!
СПОДЕЛИ

С един поглед

How Games Were Made to Sound™: безжичните слушалки PULSE 3D™ Gray Camouflage предлагат максимален комфорт и несравним 3D звук, подобрявайки gaming изживяването ти!

Фино настроени за 3D Audio на конзоли PlayStation®5, включват USB-C конектор за по-бързо и безопасно зареждане и два шумопотискащи микрофона (noise-cancelling) за разговори* с кристален звук и перфектно улавяне на гласа!

* Необходим е достъп до internet и активен акаунт PlayStation™ Network (притежателите на акаунта трябва да са на възраст 7+, под 18 се изисква съгласие от родител).

Прилагат се пълните условия: www.playstation.com/PSNTerms. Необходим е акаунт на трета страна за достъп до стрийминг услуги (streaming services).

PULSE 3D™ Gray Camouflage
 
 
Оптимизирани за 3D звук!
Безжичните слушалки PULSE 3D™ Gray Camouflage са специално настроени да предоставят 3D аудио, възпроизвеждано от конзолата PlayStation®5. С поддръжката на технологията Tempest 3D AudioTech, PS5 може да те постави в центъра на невероятни потапящи звукови пейзажи, където звукът идва от всяка посока.
 
Безжичен адаптер
Наслаждавай се на до 12 часа безжична игра благодарение на вградената зарядна батерия. Свързвай се с конзолите PS5 и PS4, както и със съвместими компютри с Windows и macOS® чрез включения адаптер.
 
Вход 3,5mm
Свързвай лесно слушалките с PlayStation® VR, както и с мобилни устройства чрез аудио кабела с жак 3,5mm, който се включва в опаковката (вградените контроли не се поддържат за PS VR и мобилни устройства). Играй със стил благодарение на елегантния дизайн на слушалките, който допълва перфектно конзолата!
PS5 Dual Mic
 
Два скрити микрофона
Увери се, че приятелите ти те чуват онлайн с двата вградени микрофона, оптимално позиционирани за кристално чисто гласово предаване и подобрена технология за елиминиране на шума (необходима е internet връзка и акаунт за PlayStation™ Network).
PS5 Controls
 
Контролери с лесен достъп
Коригирай настройките си, докато играеш, с вграден микрофон, увеличена сила на звука и контроли за миксиране на аудиото и чата в играта. Проверявай лесно как те чуват съотборниците ти чрез специалния бутон за мониторинг на микрофона.

Характеристики
    • Тип Headset
    • Конзола Playstation 5
    • Свързване Безжично
    • Цвят Сив камуфлаж
Нуждаете се от помощ?
Пишете ни!

За да виждаш всички твои любими продукти, нашият сайт използва cookies

Виж повече >