Моята кошница

Turbo-X Стойка RGB за PlayStation 5

Smart стойка за зареждане с вертикален дизайн за PS5™ с RGB LED, 3 порта USB и регулируем вентилатор (до 3500 RPM)! Дава възможност за едновременно зареждане на два DualSense™ безжични контролера!
Каталожен номер: 4285107
49.00 лв
ПОЛУЧАВАНЕ В МАГАЗИНА
за да не чакате у дома!

Очаквайте да се свържем с вас с потвърждение на поръчка за получаване в магазина ни!
Поръчай до BOX NOW преди 15:00 в работни дни за София и вземи в същия ден!
Гаранция - 2 години
Цената е с включен ДДС - 20%
ПРИНТИРАЙ
Харесай пръв!
СПОДЕЛИ

С един поглед

С размери 172 x 302 x 39 mm, тегло под 188 грама и дизайн за вертикално поставяне, практичната стойка Turbo-X PS5™ RGB Stand ти помага да спестиш време за повече забавление!

В черен и бял цвят, тази стойка идва с RGB LED осветление и две места за вертикално зареждане на безжични контролери* DualSense™, които може да зарежда едновременно без допълнителни кабели. Turbo-X PS5™ RGB Stand се захранва изцяло от един единствен кабел, който се свързва към USB порт на конзолата* (може също да се използва зарядно 5V/2A, не е включено).

Разполага с 3 порта USB и регулируем вентилатор (скоростта му достига 3500 rpm), който допринася за надеждната работа на PS5™.

* Конзолата PS5™ и безжичните контролери DualSense™ се продават отделно.

**Стойката не е съвместима с PlayStation 5 Slim

Turbo-X PS5™ RGB Stand
 
 
Сбогувай се с нежеланите кабели!
Turbo-X PS5™ RGB Stand дава възможност да зареждаш до два безжични контролера DualSense™ (продават се отделно). Разполага с две позиции за вертикално зареждане — които гарантират, че контролерите няма да бъдат надраскани по време на поставянето - и се свързва лесно към конзолата ти, благодарение на USB кабела с дължина 30 cm, който включва.
 
Идеални условия за игра
Turbo-X PS5™ RGB Stand разполага с регулируем вентилатор (скоростта му достига 3500 rpm), който не позволява прегряването на конзолата, както и с три допълнителни USB порта. За захранването на Turbo-X PS5™ RGB Stand е необходимо свързването със зарядно 5V/2A (продава се отделно) или към USB порта на PS5™ — за да се постигне най-бързото и безопасно зареждане на контролерите.

Характеристики
    • Тип Стойка
    • Конзола Playstation 5 (не е съвместима с PS5 Slim)
    • Размери 17.2 x 30.2 x0.39 cm
Нуждаете се от помощ?
Пишете ни!

За да виждаш всички твои любими продукти, нашият сайт използва cookies

Виж повече >