Моята кошница

Egoboo Smart Backpack with remote control

Каталожен номер: 3937097
99.00 лв
ПОЛУЧАВАНЕ В МАГАЗИНА
за да не чакате у дома!

Очаквайте да се свържем с вас с потвърждение на поръчка за получаване в магазина ни!
Поръчай до BOX NOW преди 15:00 в работни дни за София и вземи в същия ден!
Безплатна доставка
Цената е с включен ДДС - 20%
ПРИНТИРАЙ
Харесай пръв!
СПОДЕЛИ

С един поглед

Egoboo Smart Backpack е изключително полезен аксесоар за шосейно колоездене, който може да се прикрепи към твоята раница за велосипед.

Лека, с практичен дизайн, отличава се със своите отразяващи повърхности и LED осветление, което допринася за навременното предупреждение на шофьорите около теб. Сглобява се лесно и благодарение на придружаващото безжично дистанционно управление, осигурява лесен контрол.

Разполага със зарядна батерия (USB), която се зарежда чрез компютър или друго устройство с порт USB, така че да не харчиш пари за батерии.

Egoboo Smart Backpack + Remote
Remote Control
 
Безжично дистанционно управление
Използвай безжичното дистанционно управление за безопасност при шофиране. Постави безжичния предавател на велосипеда, така че да не се налага да отместваш ръцете си от кормилото. Също така може да се използва и като безжичен мигач за велосипед.
4x LED Warnings
 
Сигнализиране с LED осветление
Egoboo Smart Backpack предоставя 4 начина за сигнализиране: ляво/дясно, напред/стоп, мигачи и аварийни сигнали, които да предупреждават водачите своевременно, за да поддържат правилната дистанция.
Direction Output
 
Практична индикация за посока
Оборудвана е със светлоотразителни ленти и LED осветление за безопасност на пътя. Последното реагира на сигнала, който получава от дистанционното управление, което от своя страна предупреждава пътниците и шофьорите около теб.

Характеристики
    • Цвят Сив
Нуждаете се от помощ?
Пишете ни!

За да виждаш всички твои любими продукти, нашият сайт използва cookies

Виж повече >