Моята кошница

Samsung S Pen Tab S7 FE Mystic Green

S Pen е перфектен за Samsung Galaxy Tab S7 FE. Предлага естествено изживяване при писане благодарение на 4096 нива на натиск и малкия връх 0,7mm!
Каталожен номер: 3806014
99.00 лв
ПОЛУЧАВАНЕ В МАГАЗИНА
за да не чакате у дома!

Очаквайте да се свържем с вас с потвърждение на поръчка за получаване в магазина ни!
Поръчай до BOX NOW преди 15:00 в работни дни за София и вземи в същия ден!
Безплатна доставка
Цената е с включен ДДС - 20%
ПРИНТИРАЙ
Харесай пръв!
СПОДЕЛИ

С един поглед

Предлагайки естествено изживяване при писане, S Pen с изключително ниско забавяне и бърза реакция ти позволява да записваш и скицираш идеите си с лекота на страхотния таблет на Samsung, Galaxy Tab S7 FE.

Тънкият писец улеснява обработката и корекциите в произведенията ти или дори в кадрите на видеата, които редактираш. Нивата на натиск 4096 заедно с изключително тънкия писец (tip) с дебелина само 0,7mm предоставят реалистично движение и прецизност, дори под ъгъл или с лек натиск - както с химикалка върху хартия!

Комбинацията от Galaxy Tab S7 FE и S Pen е това, от което се нуждаеш, за да придадеш съдържание на идеите, проектите, скиците или рисунките си, като успоредно с това представляват силен инструмент за професионалиста (записки, корекции и др.), дори ако се намира в движение.

Samsung S Pen Tab S7 FE
 
 
That’s write. Exactly.
S Pen е създаден, за да предостави едно естествено изживяване при писане или чертане. С изключително тънък връх 0,7mm и 4096 нива на натиск, той е изключително прецизен дори под ъгъл или с лек натиск.
 
 
Перфектно усещане
Прилича на химикалка, дава усещане за химикалка – с удобен размер и тегло само 10 грама. Дори и бутонът се намира на правилното място!
 
 
Точно там, където трябва да бъде!
S Pen се прикрепва магнитно отстрани на таблета, малко под бутона за сила на звука/ включване на Galaxy Tan S7 SE. S Pen може също да се прикрепи магнитно към задната част до задната камера, за да бъде винаги с теб.

Нуждаете се от помощ?
Пишете ни!

За да виждаш всички твои любими продукти, нашият сайт използва cookies

Виж повече >