Моята кошница

Panda Internet Security, 1 лиценз (+1 Android), 1 година

Panda Internet Security предпазва компютъра или Android устройството ти от всички видове заплахи в реално време, за да браузваш в интернет безопасно!
Каталожен номер: 2790920
39.00 лв
ПОЛУЧАВАНЕ В МАГАЗИНА
за да не чакате у дома!
Изберете дата:
Изберете час

Заповядайте в магазин Плесио, София, ул.Ангел Кънчев 5!

Заявките се обработват в рамките на 24 часа.

*В случай, че не успеете да вземете продуктите си от магазина в посоченото време, те ще бъдат запазени за Вас още един ден.
Цената е с включен ДДС - 20%
ПРИНТИРАЙ
Харесай пръв!
СПОДЕЛИ

С един поглед
 

Защити самоличността, парите и семейството си с Panda Internet Security! Осигури максимална защита на безжичната си мрежа от натрапници и браузвай в интернет безопасно, защити данните си, създай backup на важната си информация и защити семейството си с родителския контрол.

С 1 лиценз за една година за компютър и 1 лиценз за една година за Android устройство по твой избор, ще се наслаждаваш на интернет света без притеснение, запазвайки контрола на данните си.

Turbo-X
 
 
Максимална защита

Защити безжичната си мрежа, компютъра и Android устройството си от натрапници, за да се наслаждаваш на интернет света без никакви притеснения. Panda Internet Security осигурява максимална защита от вируси и online измами. Разполага с усъвършенстван Firewall за защита на безжичната ти мрежа. Защити данните си, определяйки достъпа до файловете, документите или друга поверителна информация.

 
 
Backup и Parental Control

Определи файловете, които искаш да защитиш и използвай компютъра си без страх от загуба на данни. Разполага с родителски контрол, за да предпазиш семейството си. Защити децата си от неподходящо съдържание в интернет (порнография, наркотици, оръжия и т.н.). Дава възможност за ограничаване на достъпа до приложения в Android устройства чрез въвеждане на парола. Родителският контрол позволява на децата да използват свободно интернет, като едновременно с това ги предпазва от неподходящо за тях съдържание.

Характеристики
    • Тип Internet Security
    • Брой потребители 1 лиценз (+1 Android)
Нуждаете се от помощ?
Пишете ни!

За да виждаш всички твои любими продукти, нашият сайт използва cookies

Виж повече >