Моята кошница

Devolo Home Control Humidity Sensor

Каталожен номер: 2577100
69.98 лв
ПОЛУЧАВАНЕ В МАГАЗИНА
за да не чакате у дома!

Очаквайте да се свържем с вас с потвърждение на поръчка за получаване в магазина ни!
Поръчай до BOX NOW преди 16:00 в работни дни за София и вземи в същия ден!
Гаранция - 3 години
Цената е с включен ДДС - 20%
ПРИНТИРАЙ
Харесай пръв!
СПОДЕЛИ

С един поглед
 

Влагата може да създаде много проблеми както на сградата, така и на здравето ти! Със сензора Humidity на Devolo ще знаеш във всеки момент какви са нивата на влажност в твоето помещение и дали надвишават нормалните граници. Вече ще можеш навреме да направиш необходимите настройки на климатика в твоето помещение, за да живее семейството ти в една здравословна среда.
 

* За функционирането и сработването на devolo Home Control Humidity sensor с останалите Smart Home Devolo продукти е необходимо да имаш основния Devolo Starter kit.

Humidity Sensor
installation
Приложения
myDevolo compatible

Безплатното приложение на Devolo за твоето smart устройство! Управлявай твоите устройства, прави настройки и получавай известия за това, което става в дома ти, директно на твоя смартфон.

Turbo-X
Монтаж
Βίδες-Αυτοκόλλητη ταινία

Думата "монтаж" поражда мисли за сложни процедури, но Devolo има в опаковката си самозалепваща лента и винтове, за да избереш как да го монтираш.

 

Приложението, което прави дома ти smart

С приложението myDevolo получаваш пълен контрол над Devolo устройствата си, директно от твоя смартфон или таблет. Информира те веднага с push notifications за промяната в състоянието на пространствата в дома ти, като едновременно с това улеснява комуникацията между устройствата Devolo.

 

Край на влагата

Humidity Sensor ти дава възможност да правиш независимо програмиране, за да те информира дали влагата надвишава или се намира под желаните граници. За да сложиш навреме край на проблемите, които се създават в дъждовните дни с висока влажност или в “суха” среда след дългочасово използване на климатик.

Нуждаете се от помощ?
Пишете ни!

За да виждаш всички твои любими продукти, нашият сайт използва cookies

Виж повече >