Моята кошница

Nuki Keypad

Практичен Bluetooth 5.0 Keypad, който може да се използва с всяка ключалка Nuki Smart Lock, притежава устойчивост на прах и вода!
Каталожен номер: 3457788
159.00 лв

Първоначална вноска

Unicredit TBI ПБ Лични финанси
Сума на кредита
3
месеца
5
месеца
6
месеца
9
месеца
10
месеца
12
месеца
18
месеца
24
месеца
36
месеца
Лизингови схеми ( от лв. / месец )
ПОЛУЧАВАНЕ В МАГАЗИНА
за да не чакате у дома!

Очаквайте да се свържем с вас с потвърждение на поръчка за получаване в магазина ни!
Поръчай до BOX NOW преди 15:00 в работни дни за София и вземи в същия ден!
По заявка
Безплатна доставка
Гаранция - 2 години
Цената е с включен ДДС - 20%
ПРИНТИРАЙ
Харесай пръв!
СПОДЕЛИ

С един поглед

Клавиатурата Nuki е идеално допълнение към Nuki Smart Lock 2.0!


Не е необходимо да носиш нещо със себе си: просто въвеждаш 6-цифрения код за достъп, за да си осигуриш лесен достъп до дома, както и да своите гости. Забравил си смартфона си или батерията ти е паднала? Това не е проблем! Nuki Keypad е винаги там, където и когато имаш нужда - точно на вратата ти!


Монтажът е лесен и бърз, а управлението на клавиатурата се осъществява чрез приложението Nuki. С интерфейс на свързване Bluetooth 5.0, сертификат IP65 за устойчивост на прах и вода, както и криптиране End-to-End, Nuki Keypad пази имуществото ти през цялото денонощие!

Nuki Keypad
 
 
Лесен и бърз монтаж!
Nuki Keypad се поставя отвън на входната врата, като се залепва на рамката на вратата или се завинтва в предната част на къщата. Може да се монтира и използва много лесно, само за няколко минути!
 
 
Елегантен дизайн!
Като всички продукти Nuki, така и клавиатурата е проектирана от EOOS. Цифрите са ярки и по този начин се осигурява оптимална функционалност дори и през нощта. LED лентата показва дали е успешна процедурата по влизане и заключване!
 
 
Персонални кодове за достъп!
Всяка клавиатура може да запази едновременно до 100 различни кода за достъп. Можеш да решиш какви права да дадеш на всеки потребител. Благодарение на файла за запис на дейности на приложението Nuki, можеш винаги да провериш кой влиза в дома ти!
 
 
Подходяща за вили и къщи за гости!
Nuki Keypad прави ъпгрейд на вилата или къщата ти за гости, улеснявайки познати и наематели. Просто задаваш персонален код за достъп на посетителите веднага след тяхната резервация. Това им дава лесен достъп по време на техния престой, а ти - като собственик - спестяваш време и се освобождаваш от неудобството на личното предаване на ключове. Също така означава по-голямо удобство за гостите ти, тъй като не изисква приложения, специален акаунт или смартфон!

Характеристики
    • Категория Locks
    • Други характеристики Voice Assistant: Amazon Alexa/Google Assistant
Нуждаете се от помощ?
Пишете ни!

За да виждаш всички твои любими продукти, нашият сайт използва cookies

Виж повече >