Моята кошница

TP-Link Bluetooth Music Receiver HA100

Music receiver с вградени технологии Bluetooth и NFC, възможност за безжично възпроизвеждане на разстояние до 20 метра, както и запаметяване на 8 устройства!
Каталожен номер: 2577070
43.99 лв
ПОЛУЧАВАНЕ В МАГАЗИНА
за да не чакате у дома!

Очаквайте да се свържем с вас с потвърждение на поръчка за получаване в магазина ни!
Поръчай до BOX NOW преди 15:00 в работни дни за София и вземи в същия ден!
Гаранция - 2 години
Цената е с включен ДДС - 20%
ПРИНТИРАЙ
Харесай пръв!
СПОДЕЛИ

С един поглед
 

Как ти се струва да можеш да слушаш pop, jazz, indie и rock MP3 парчетата, които имаш на таблета или смартфона си през мощните колони в хола и безжично, разбира се? Точно такава възможност ти дава music receiver HA100 на Tp-Link! С малки размери, вградени технологии Bluetooth и NFC, обхват до 20 метра и запаметяване на 8 различни устройства, ще се превърне в най-добрата ти компания!

Tp-Link Blutooth Music Receiver HA100
Turbo-X
Безжично свързване
Bluetooth v4.1

Чрез Bluetooth технологията можеш да слушаш музика от всяко съвместимо устройство, както и да се свържеш с до 8 различни устройства, запаметявайки ги.

Turbo-X
Обхват
До 20 метра

HA100 работи безжично на разстояние до 20 метра. Какво означава това на практика? Можеш да седнеш удобно на дивана или спалнята и да се насладиш на музика от мощните колони в твоя дом, без значение къде точно са разположени.

Turbo-X
 
Bluetooth комуникация в 3 стъпки

Свържи аудио системата към HA100, активирай Bluetooth технологията, разпознай music receiver на сензорния дисплей на твоето устройство и всичко е готово за Hi-Fi музика и парти!

Turbo-X
 
От 1 до 3… NFC!

Докосни HA100 до устройството за възпроизвеждане, потвърди сдвояването (pairing), разпознай music receiver на сензорния дисплей и всичко е готово, за да натиснеш «play»!

Turbo-X
 
Запаметява до 8 устройства

HA100 запаметява до 8 различни устройства. По този начин, цялото ти семейство и приятели могат да използват music receiver.

Нуждаете се от помощ?
Пишете ни!

За да виждаш всички твои любими продукти, нашият сайт използва cookies

Виж повече >