Моята кошница

TP-Link WiFi Smart Plug Tapo P110

С режим "Далеч от дома", който автоматично включва и изключва устройства по различно време и създава впечатление, че в дома има хора!
Каталожен номер: 3843378
23.99 лв
ПОЛУЧАВАНЕ В МАГАЗИНА
за да не чакате у дома!

Очаквайте да се свържем с вас с потвърждение на поръчка за получаване в магазина ни!
Поръчай до BOX NOW преди 16:00 в работни дни за София и вземи в същия ден!
Гаранция - 2 години
Цената е с включен ДДС - 20%
ПРИНТИРАЙ
Харесай пръв!
СПОДЕЛИ

 

С един поглед

WiFi Smart Plug TP-Link Tapo P110 е с малък размер, за да не пречи на другите контакти в дома, което го прави удобен за ежедневна употреба. Включвай/ изключвай свързаните устройства, където и да се намираш чрез приложението Tapo. Приложението е създадено да те улесни и да помогне за премахване на потенциалните опасности.

TP-Link Tapo P110 ти дава възможност да зададеш график за автоматично управление на устройствата. Цялата свързана електроника автоматично ще работи в предварително зададено време. Живей интелигентно, удобно и икономично.

Членовете на семейството могат директно да споделят разрешения за управление помежду си, спестявайки време и повишавайки удобството за ползване, удобен за управление дори и от по-възрастните хора. Управлявай smart контакта с гласови команди чрез Amazon Alexa или Google Assistant. Наблюдавай консумацията на енергия в реално време и разхода на енергия чрез приложението Tapo.

Функцията "Далеч от дома" интелигентно симулира присъствие чрез включване и изключване на включеното устройство (като например лампа) и създава впечатление, че има човек у дома, догато си на дълги пътувания. Това може да предотврати обир или взлом от недоброжелатели. 

Turbo-X

 

Характеристики
    • Категория Smart Plug
    • Сертификати CE, RoHS
    • Цвят Бял
Нуждаете се от помощ?
Пишете ни!

За да виждаш всички твои любими продукти, нашият сайт използва cookies

Виж повече >