Моята кошница

HUAWEI Freebuds Pro 3 Ceramic White

Каталожен номер: 4349377
335.00 лв

Първоначална вноска

Unicredit TBI ПБ Лични финанси
Сума на кредита
3
месеца
5
месеца
6
месеца
9
месеца
10
месеца
12
месеца
18
месеца
24
месеца
36
месеца
Лизингови схеми ( от лв. / месец )
ПОЛУЧАВАНЕ В МАГАЗИНА
за да не чакате у дома!

Очаквайте да се свържем с вас с потвърждение на поръчка за получаване в магазина ни!
Поръчай до BOX NOW преди 15:00 в работни дни за София и вземи в същия ден!
Безплатна доставка
Гаранция - 2 години
Цената е с включен ДДС - 20%
ПРИНТИРАЙ
Харесай пръв!
СПОДЕЛИ

С един поглед

ULTIMATE SOUND: HUAWEI Freebuds Pro 3 предлагат звук с високо качество чрез отличната скорост на аудио предаване от 990 kbps.

Поддържат кодеци L2HC 2.0 и LDAC™, и са сертифицирани от HWA и Hi-Res Audio Wireless. Тройният адаптивен алгоритъм EQ запазва автентичността на любимата ти музика, докато интелигентният ANC 3.0 намалява шума, за да се насладиш на кристално чист звук и глас.

Huawei Freebuds Pro 3 Ceramic White
 
 
Реалистично изживяване при слушане
HUAWEI FreeBuds Pro 3 са прецизно настроени до последния детайл, за да осигурят отлично изживяване при слушане, благодарение на ултраслухова настройка с двоен драйвер, подобрена от технологията Halbach array с висока преходна реакция и ултрамагнитен бас драйвер 11mm, който със сигурност ще те впечатли. А с технологията digital cross-over звукът може да достигне 48 kHz или да падне едва до 14 Hz, без да пропуска нито един тон (данните за честотния диапазон идват от лабораториите на Huawei, в които LDAC HD audio codec е използван за Bluetooth връзки).
 
 
Сертификат Double HD
HUAWEI FreeBuds Pro 3 поддържат кодеците L2HC 2.0 (наличен само при определени телефони HUAWEI с EMUI 13 или следваща версия) и LDAC™ и са сертифицирани от HWA и Hi-Res Audio Wireless за предоставяне на звук с висока резолюция, пълен с тембри и текстури, което позволява скоростта на аудио предаване да достигне 990 kbps (налично, когато и двете свързани устройства поддържат LDAC™).
 
 
Звук, съобразен с теб всяка секунда
Просто започни да слушаш и тройният адаптивен EQ алгоритъм ще се погрижи да запази автентичност на всяка нота, тон и мелодия. Алгоритъмът открива нивото на сила на звука, формата на ушния канал и състоянието на използване в реално време и прилага оптималното ниво на звука и настройките на EQ, така че любимата ти музика винаги да е в готовност!
 
 
Обаждане приятно за всички
Никое обаждане никога не трябва да бъде пропускано — ето защо Pure Voice 2.0 е тук, за да държи настрана силния шум и шумните тълпи, когато разговаряш по телефона с любимите хора. Наслади се на 2,5 пъти по-добро улавяне на глас по време на гласови и видео разговори, с преработен сензор за гласова проводимост (VPU). 
 
 
Сбогувай се със страничния шум
Усъвършенстваният AI адаптивен алгоритъм за шумопотискане на интелигентния ANC 3.0 работи успоредно с хибридната система за шумопотискане tri-mic, за точно идентифициране и изчисляване на шумовете вътре и извън ухото в реално време. По този начин ефектите за шумопотискане се приспособяват в реално време към средата. Възможността за ANC при HUAWEI FreeBuds Pro 3 е подобрена с 50%, което ги прави идеален спътник за слушане при полети и пътувания с влак.
 
 
Създадени с грижа
HUAWEI FreeBuds Pro 3 се отличават с минималистичен външен вид, с елегантен стъклен калъф с дизайн тип "скрита панта" и се предлагат в три цвята, вдъхновени от естествения свят. Nano glass на калъфа за зареждане е 32% по-устойчиво срещу износване (в сравнение с HUAWEI FreeBuds Pro 2). Калъфът за зареждане се предлага със скрита панта, която е създадена да издържи на отваряне и затваряне над 100000 пъти. Уголемената открита зона на слушалките ги прави по-лесни за изваждане. Калъфът за зареждане е 4,5% по-малък от предишното поколение, в размер, идеален за джоба и за живот в движение.
Comfortable Design
 
Удобни и практични
HUAWEI FreeBuds Pro 3 идват с нов размер накрайник за ухо XS. Налични са общо четири размера, което прави слушалките подходящи за носене от повече потребители. По-сигурното прилягане позволява по-добро представяне на ANC.
Powerful Performance
 
Голяма автономия на батерията
Слушай до 31 часа общо с калъфа за зареждане и до 6,5 часа само с едно зареждане (аудиото е възпроизвеждано при 50% ниво на звука и с изключен ANC в режим AAC, с телефони HUAWEI P60).
Dual Connections
 
Двойна свързаност
Свържи се с две устройства едновременно и превключвай звука дори между iOS и Android устройства, без да се налага многократно да сдвояваш и прекъсваш връзката — просто отвори калъфа за зареждане и докосни CONNECT в изскачащия прозорец на телефона, за да завършиш първоначалното сдвояване (поддържа се само на устройства с EMUI 10 или следваща версия).
Certified IP54
 
Устойчивост на прах и влага
Тези слушалки са създадени, за да издържат на сурови условия, с IP54 устойчивост на прах и влага. Така че можеш спокойно да се поизпотиш и да се впуснеш в приключения — няма да съжаляваш!

Характеристики
    • Тип Truly Wireless
    • Цвят Бял
    • Микрофон Да
    • Автономия на батерията До 6 часа и 30 минути (31 часа с калъфа)
    • Честотен диапазон 14 Hz – 48 KHz
    • Водоустойчивост Да (IP54)
    • Други характеристики Noise Cancellation. Multipoint
Нуждаете се от помощ?
Пишете ни!

За да виждаш всички твои любими продукти, нашият сайт използва cookies

Виж повече >