Моята кошница

Jabra Bluetooth Headset Talk 5 Black

Елегантна и лека Bluetooth слушалка с технология MultiUse™ за едновременно използване с две устройства, говорител 13mm, многопосочен микрофон и автономия на батерията до 11 часа!
Каталожен номер: 3597741
39.98 лв
ПОЛУЧАВАНЕ В МАГАЗИНА
за да не чакате у дома!

Очаквайте да се свържем с вас с потвърждение на поръчка за получаване в магазина ни!
Поръчай до BOX NOW преди 16:00 в работни дни за София и вземи в същия ден!
Цената е с включен ДДС - 20%
ПРИНТИРАЙ
Харесай пръв!
СПОДЕЛИ

С един поглед
Създадена да улесни ежедневието и разговорите ти, елегантната Bluetooth слушалка Jabra Talk 5 осигурява комуникация с високо качество!

Поставя се лесно, или с ергономичната кукичка (ear-hook) зад ухото, или без нея, предоставяйки мощен и чист звук. Използвайки технологията MultiUse™, може да се свързва с до 8 устройства общо, с 2 от тях едновременно, като както говорителят 13mm, така и многопосочният микрофон осигуряват силен и чист звук по време на обажданията ти.

С автономия на батерията до 11 часа (непрекъснати разговори), до 10 дни в режим на готовност (standby) и пълно зареждане за 2 часа, предлага абсолютна свобода на движенията, колкото и натоварена да е програмата ти!

В опаковката, освен Jabra Talk 5, е включен и кабел micro-USB, Eargel™ и една кукичка (ear-hook) за лесно прилягане.
Jabra Bluetooth Headset Talk 5 BLK
Battery Stamina 11H
Автономия на батерията
11 часа
Въпреки лекото тегло (9,7g), автономията на батерията достига 11 часа, а в режим на готовност (standby) може да издържи до 10 дни.
 Jabra MultiUse™
Multipoint
До 2 устройства
Благодарение на технологията Jabra MultiUse™, слушалката може да се свърже с до 8 устройства (pairing), поддържайки едновременно свързване с две от тях.
Bluetooth 2.1
Свързване
Bluetooth
Свържи слушалката с мобилния си телефон чрез Bluetooth и се сбогувай с пропуснатите обаждания, тъй като получаваш всичко дори от разстояние 10 метра.
 
 
Изключително качество на звук
Проучвания на Jabra през последните години са установили, че потребителите, които използват слишалки ежедневно фокусират нуждите си предимно върху качеството на разговорите. Въз основа на знанията и опита на Jabra, Bluetooth слушалката Talk 5 е проектирана, за да осигурява неповторимо изживяване по време на гласова комуникация и безпроблемна свързаност, с автономия на батерията, достигаща 11 часа.
 
 
Две устройства едновременно!
Слушалката Jabra Talk 5 може да бъде свързана с два мобилни телефона едновременно (MultiUse™), предоставяйки по-голяма свобода на движенията. Това означава, че ще можеш да получаваш обаждания и от двете, без да се налага да прекъсваш връзката и да се свързваш отново със слушалката. Ако вече говориш по единия телефон и получиш входящо обаждане на втория, идва нотификация, така че да не пропуснеш нито една работна среща или новина от близките си.
 
 
Удобство през целия ден
Слушалката Jabra Talk 5 може да се постави с кукичката за ухо или без нея. Кукичката може да се махне, а слушалката да се използва с Eargel™ както в лявото, така и в дясното ухо. За по-добро прилягане, можеш да я завъртиш леко, оптимизирайки звуковото представяне и комфорта.

Характеристики
    • Тип Headset
    • Цвят Черен
    • Bluetooth version Bluetooth 2.1
    • Време в режим на готовност До 10 дни
    • Време за разговор До 11 часа
    • Обхват До 10 m
    • Други характеристики Multipoint
Нуждаете се от помощ?
Пишете ни!

За да виждаш всички твои любими продукти, нашият сайт използва cookies

Виж повече >