Моята кошница

Живасепт Дезинфектант лосион с помпа 500мл

Каталожен номер: 3425037
8.24 лв
ПОЛУЧАВАНЕ В МАГАЗИНА
за да не чакате у дома!

Очаквайте да се свържем с вас с потвърждение на поръчка за получаване в магазина ни!
Поръчай до BOX NOW преди 16:00 в работни дни за София и вземи в същия ден!
Цената е с включен ДДС - 20%
ПРИНТИРАЙ
Харесай пръв!
СПОДЕЛИ

С един поглед

 

Препарат за дезинфекция на ръце и кожа. Живасепт е мощен антисептик, на алкохолна основа, предназначен за хигиенна и хирургична дезинфекция на ръце - дезинфекция на интактна кожа преди медицински манипулации и оперативни интервенции. Препаратът намира широко приложение в здравни и лечебни заведения, обекти за производство и търговия с храни, обекти с обществено предназначение - предприятия от козметичната и фармацевтичната индустрия.

Свойства

Живасепт представлява ефективна синергично действаща комбинация от алкохоли с широкспектър на действие при кратка експозиция. Съдържа комплекс от кожни омекотители и притежава изключително добра кожна поносимост дори и след многократна употреба. Препаратът е приятно ароматизиран. Активните му съставки са биоразградими.

Външен вид: Светло синя ароматизирана течност.

рН: 5.5 -7.0.

Състав на препарата. Всеки 100g Живасепт съдържат: Активни вещества: 45g Пропан-1-ол (CAS71-23-8) 30g Пропан-2-ол (CAS67-63-0) Други съставки: Омекотители за кожа (глицерин,алантоин,бизаболол, депантенол), оцветители, парфюмна композиция.

Живасепт притежава бактерицидно (вкл.MRSA), микобактерицидно (вкл.TBC), вирусоцидно (HBV/HC/HIV) и фунгицидно действие (C.albicans, A.niger).

Начин на приложение:

Живасепт е готов за употреба препарат, който се прилага неразреден. Прилага се след измиване със сапун и вода чрез втриване в кожата на ръцете/тялото или омокряне с тампон. Третираните кожни участъци трябва да са изцяло покрити с препарата в продължение на необходимото експозиционно време около 30 секунди.

Вижте информация за безопасност тук!

 

Turbo-X

Характеристики
    • Тип Дезинфектант за ръце
    • Количество 500 ml
Нуждаете се от помощ?
Пишете ни!

За да виждаш всички твои любими продукти, нашият сайт използва cookies

Виж повече >