Моята кошница

Samsung SSD 870 EVO 2TB

Висока производителност със скорости на четене, които достигат 560MB/s и скорости на запис 530MB/s, свързване SATA III и вместимост 2TB!
Каталожен номер: 4155963
369.00 лв

Първоначална вноска

Unicredit TBI ПБ Лични финанси
Сума на кредита
3
месеца
5
месеца
6
месеца
9
месеца
10
месеца
12
месеца
18
месеца
24
месеца
36
месеца
Лизингови схеми ( от 28.29 лв. / месец )
ПОЛУЧАВАНЕ В МАГАЗИНА
за да не чакате у дома!

Очаквайте да се свържем с вас с потвърждение на поръчка за получаване в магазина ни!
Поръчай до BOX NOW преди 15:00 в работни дни за София и вземи в същия ден!
Безплатна доставка
Гаранция - 5 години
Цената е с включен ДДС - 20%
ПРИНТИРАЙ
Харесай пръв!
СПОДЕЛИ

С един поглед

870 EVO SSD на Samsung е създаден, за да повиши производителността на твоя компютър, като едновременно с това ти предоставя безшумна работа и сигурност. Свързва се чрез SATA III и осигурява скорости на четене до 560MB/s и на запис до 530MB/s.

Разполага с вместимост 2TB, идва с контролер 6-то поколение VNAND и MKX, за да се наслаждаваш на стабилност и може да се съчетае със Samsung Magician, за да поемеш контрола.

 
Samsung SSD 870 EVO 2TB
 
 
Съвършенство в изпълнението
Високите скорости, които постига SSD дискът на Samsung са стабилни дори при тежко натоварване при четене или запис, но и в случаите на multitasking, когато много приложения едновременно имат достъп за запис или четене на файловете от SSD. Скоростите на запис достигат 530MB/s, а на четене - 560MB/s, подобрявайки производителността на системата. TurboWrite осигурява бързи скорости на запис.
 
 
Подобрена издръжливост
С издръжливост, която достига 2400 TBW (TerraBytes Written) и 5 години гаранция, можеш да правиш всичко, от което се нуждаеш: От редактиране на 8K видео до работа с файлове в Excel със стабилност и скорост!
 
 
Максимална съвместимост
870 EVO е тестван и е съвместим с широка гама от продукти! От лаптопи и PCs до NAS и устройства за запис на материал от охранителни камери. Функциите му могат да се използват от всеки потребител във всеки възможен сценарий.
 
 
Лесен ъпгрейд
Всяко устройство, което поддържа твърди дискове SATA 2.5", поддържа и 870 EVO. Специалната програма на Samsung позволява лесното прехвърляне на файлове от предишния твърд диск на новия.
 
 
Samsung Magician Software
Инсталирай на компютъра си Samsung Magician Software и ще имаш пълен контрол на 870 EVO, с едно приложение с отделен интерфейс. Можеш да контролираш всички функции на диска и да имаш достъп до последните ъпдейти за 870 EVO, за още по-добра производителност в бъдеще!

Характеристики
    • Тип 2.5 inches
    • Вместимост 2 TB
    • Тип памет MLC
    • Максимална скорост на четене 560 MB/Sec
    • Максимална скорост на запис 530 MB/Sec
    • Интерфейс на свързване SATA III
Нуждаете се от помощ?
Пишете ни!

За да виждаш всички твои любими продукти, нашият сайт използва cookies

Виж повече >