Моята кошница

Samsung SSD 980 Pro Heatsink NVMe M.2 2TB

Бързият PCIe 4.0 NVMe M.2 SSD на Samsung използва памет V-NAND и поддържа скорости на четене и запис (sequential) до 7000MB/s и 5100MB/s съответно!
Каталожен номер: 4155971
399.00 лв

Първоначална вноска

Unicredit TBI ПБ Лични финанси
Сума на кредита
3
месеца
5
месеца
6
месеца
9
месеца
10
месеца
12
месеца
18
месеца
24
месеца
36
месеца
Лизингови схеми ( от 30.59 лв. / месец )
ПОЛУЧАВАНЕ В МАГАЗИНА
за да не чакате у дома!

Очаквайте да се свържем с вас с потвърждение на поръчка за получаване в магазина ни!
Поръчай до BOX NOW преди 15:00 в работни дни за София и вземи в същия ден!
Безплатна доставка
Гаранция - 5 години
Цената е с включен ДДС - 20%
ПРИНТИРАЙ
Харесай пръв!
СПОДЕЛИ

С един поглед

Идеален за задачи, свързани със създаване на съдържание и обработка на данни (напр. data analytics), както и за взискателен gaming, Samsung 980 PRO w/ Heatsink PCIe® 4.0 NVMe™ SSD ще подобри работата на работната ти станция, gaming компютъра или конзолата ти (съвместим е с PlayStation® 5).

Разбира се, ползите са огромни, ако платформата на компютъра ти използва скоростта и увеличената честотна лента на PCIe 4.0 (обратно съвместим е и със стандарта PCIe 3.0). Samsung 980 PRO w/ Heatsink PCIe® 4.0 NVMe™ SSD използва form factor M.2 2280 и памет V-NAND flash, поддържайки изненадващи скорости на четене и запис (sequential) до 7000MB/s и 5100MB/s съответно.

За постигане на тези скорости с последователност и надеждност, Samsung 980 PRO w/ Heatsink PCIe® 4.0 NVMe™ SSD, който се предлага с капацитет 1TB и 2TB, разполага с характеристики, които оптимизират контрола на топлината [напр. охладители в горната и долната му част, никелиран контролер на паметта, чипове на паметта V-NAND с TIM (Thermal Interface Material), специален алгоритъм за контрол на топлината и т.н.].

 

*Съвместим е с PlayStation® 5.

Samsung 980 PRO w/ Heatsink PCIe® 4.0 NVMe™ SSD
 
 
Производителност от следващо поколение с максимален контрол на топлината
Samsung 980 PRO w/ Heatsink PCIe® 4.0 NVMe™ SSD за компютри и игри от следващо поколение. С интерфейс PCIe® 4.0 NVMe™ за до 2 пъти скоростта на трансфер на данни на PCIe® 3.0*, като си остава съвместим и с PCIe® 3.0. Вграденият охладител отвежда топлината, за да запази скоростта и термичния контрол, предотвратявайки прегряването и осигурявайки добрата работа на Playstation® 5 и компютрите.
 
 
Отлично представяне
Използвайки скоростта и увеличената честотна лента на стандарта PCIe® 4.0, предлага два пъти по-висока скорост на трансфер на данни от моделите PCIe® 3.0, като същевременно поддържа съвместимостта с по-стария стандарт за допълнителна гъвкавост.
 
 
Максимална скорост
Базиран на най-бързия специализиран контролер на Samsung, Elpis, който използва стандарта PCIe 4.0, Samsung 980 PRO w/ Heatsink PCIe® 4.0 NVMe™ SSD осигурява скорости на четене и запис (sequential) до 7000MB/s и 5100MB/s съответно. По този начин, той е 2 пъти по-бърз от PCIe 3.0 SSDs и 12,7 пъти по-бърз от SATA SSDs.
 
 
Печеливша комбинация
Проектиран да отговаря на нуждите и изискванията на съвременните взискателни геймъри, PCIe® 4.0 NVMe M.2 SSD на Samsung предлага изключително висока честотна лента и ненадмината производителност за взискателни heavy-duty приложения, за data analytics, gaming, graphics и т.н.
 
 
Ниска консумация
Използва разпространения form factor M.2 2280, така че е идеален както за използване както в десктоп конфигурации, така и в лаптопи за изключителна гъвкавост. Осигурява изключителна производителност и ниска консумация, за да не се намалява издръжливостта на батерията на преносимите компютри.
 
 
Надежден контрол на температурата
Високоефективните SSDs обикновено изискват надежден и ефективен контрол на температурата. За да се гарантира стабилността на SSD, Samsung използва охладители в горната и долната му част, никелиран контролер на паметта и чипове на паметта V-NAND с TIM (Thermal Interface Material). Всичко това, в комбинация с един умен алгоритъм за контрол на температурата (Dynamic Thermal Guard).
 
 
Перфектен за PlayStation®5
Samsung 980 PRO w/ Heatsink PCIe® 4.0 NVMe™ SSD има тънък корпус (с дебелина само 8,6 mm), така че е перфектно предложение за PlayStation®5. В същото време е идеално решение за компютри от висок клас и работни станции, както и за gaming компютри за игри.
 
 
Софтуер Samsung Magician
Отключи напълно възможностите на SSD на Samsung с изключително лесния за използване софтуер Samsung Magician. Със софтуера можеш да проследяваш състоянието на SSD, да оптимизираш производителността, да защитаваш данните си или да инсталираш ъпдейти, за да се гарантира, че SSD работи винаги до максимума на своя потенциал.
 
 
#1 памет Flash в света
Samsung е водеща компания за разработване на решения за памет flash от 2003 година. Фърмуерът и компонентите, включително световноизвестните DRAM и NAND чипове на Samsung, се произвеждат от самата компания, за качество, на което можеш да се довериш.

Характеристики
    • Размери 2.2 x 8 cm
    • Вместимост 2 TB
    • Интерфейс на свързване PCI Express 4.0
    • Тип памет MLC
    • Максимална скорост на четене 7000 MB/sec
    • Максимална скорост на запис 5100 MB/sec
    • Други характеристики IOPS Read - 680000. IOPS Write - 630000
Нуждаете се от помощ?
Пишете ни!

За да виждаш всички твои любими продукти, нашият сайт използва cookies

Виж повече >