Моята кошница

WD SSD Green 240GB WDS240G2G0A

SSD диск, подходящ за ъпгрейд на твоя компютър! Предоставя високи скорости на четене/запис, устойчивост и изключително ниска енергийна консумация!
Каталожен номер: 2775891
89.00 лв
ПОЛУЧАВАНЕ В МАГАЗИНА
за да не чакате у дома!
Изберете дата:
Изберете час

Заповядайте в магазин Плесио, София, ул.Ангел Кънчев 5!

Заявките се обработват в рамките на 24 часа.

*В случай, че не успеете да вземете продуктите си от магазина в посоченото време, те ще бъдат запазени за Вас още един ден.
Безплатна доставка
Гаранция - 3 години
Цената е с включен ДДС - 20%
ПРИНТИРАЙ
Харесай пръв!
СПОДЕЛИ

С един поглед
 

Време е да направиш най-ефективния и най-бързия ъпгрейд на твоя компютър! SSD дисковете WD Green подсилват изживяването при всекидневна употреба, каквато и команда да зададеш, с високи скорости на четене и запис. Съвместими са с повечето компютри, като се предлагат модели 2.5"/7 mm за лесна инсталация. Също така, те са леки, устойчиви на удари и се нареждат сред дисковете с най-ниска енергийна консумация.

SSD WD Green
 
Скоростта и сигурността, от които се нуждаеш, се наричат SSD!

Съхранението на данни е първата и най-простата задача, с която може да се заеме един SSD диск. Най-важната и взискателна работа е свързана със скоростите, които може да предостави. В конкретния случай, WD Green с капацитет 240GB има скорост на четене 540ΜΒ/s, скорост на запис 465MB/s и IOPS (input/output operations per second) на 37K (read) и 68K (write). Благодарение на усъвършенстваната му технология, ще имаш стабилността и сигурността, от която се нуждаеш.

Turbo-X
 
Надеждност WD

Дисковете SSD WD Green са леки и устойчиви на удари, нямат подвижни части и защитават данните ти при случайни удари и падане.

Turbo-X
 
Безплатен Dashboard

Изтегляйки си Dashboard WD SSD, получаваш инструменти, които ти помагат в проследяването на различни опции, като например наличния капацитет, състоянието, температурата, характеристиките SMART и т.н.

Turbo-X
 
Спестяване на енергия, повече игра!

SSD WD Green се нареждат сред дисковете с най-ниска енергийна консумация. По този начин, преносимият ти компютър работи в продължение на повече часове.

Характеристики
  • Тип 2.5 inches
  • Вместимост 240 GB
  • Максимална скорост на четене 540 MB/Sec
  • Максимална скорост на запис 465 MB/Sec
  • Интерфейс на свързване SATA III
  • Тип памет SLC
  • Други характеристики IOPS Read: 37000. IOPS Write: 68000
Нуждаете се от помощ?
Пишете ни!

За да виждаш всички твои любими продукти, нашият сайт използва cookies

Виж повече >