Моята кошница

Klipsch RP-500SA Surround Dolby Atmos Speaker Black (2 броя)

Каталожен номер: 3229130
1249.00 лв

Първоначална вноска

Unicredit TBI BNP Pariba
Сума на кредита
3
месеца
6
месеца
9
месеца
12
месеца
24
месеца
36
месеца
Лизингови схеми ( от 38.51 лв. / месец )
ПОЛУЧАВАНЕ В МАГАЗИНА
за да не чакате у дома!
Изберете дата:
Изберете час

Заповядайте в магазин Плесио, София, ул.Ангел Кънчев 5!

Заявките се обработват в рамките на 24 часа.

*В случай, че не успеете да вземете продуктите си от магазина в посоченото време, те ще бъдат запазени за Вас още един ден.
По заявка
Безплатна доставка
Гаранция - 2 години
Цената е с включен ДДС - 20%
ПРИНТИРАЙ
Харесай пръв!
СПОДЕЛИ

С един поглед!
Подобрете системата за домашно кино с невероятните звукови ефекти Premiere Reference колони RP-500SA Dolby Atmos®/Surround на Klipsch.

Използвайки изключителната американска технология за насочено управление, звукът на високоговорителите скача до тавана, създавайки вълнуващо - триизмерно - аудио изживяване. Включва висящи керамични (Cerametallic™) woofers των 5,25” които се отличават с висока устойчивост и ниско тегло, както и Tractrix Horn-Loaded tweeters 1" от титаний със система Linear Travel Suspension, която намалява деформациите и осигурява звук с високо качество при филми и музика! Могат да се закачат на стена или да се използват като периферни колони (Surround). 

С корпус от MDF с покритие от абанос и орех, медни детайли, алуминиеви скоби и устойчиви на надраскване “Piano Gloss” оцветяване, има визията, от която се нуждае всяка Reference Premiere колона на Klipsch!
Klipsch RP-500SA Dolby Atmos
Klipsch RP-500SA Frequency
Честотен диапазон
Dolby Atmos®
Комплектът колони 500SA Dolby Atmos® / Surround на Klipsch отговаря на спецификациите на Dolby Laboratories за Dolby Atmos®.
Klipsch RP-500SA Ohms
Номинална устойчивост
8Ω (Combatible)
Номиналната устойчивост (импеданс) е представителна стойност на съпротивлението на високоговорителите. RP-400C са посочени от Klipsch като колони с номинално съпротивление от 8.
Klipsch RP-500SA Watt
Мощност (RMS/Peak)
75/300W
Тъй като музиката може да има ниски и интензивни пасажи във времето, комплектът колони RP-500SA на Klipsch сигуряват мощност 75W (RMS), с моментална максимална мощност от 300W.
Klipsch RP-500SA Dimensions
Размери
18,8 x 17,3 x 28,4 cm
С височина 18,8 см, ширина 17,3 см и дълбочина 28,4 см, всяка колона RP-500SA на Klipsch може да бъде поставена на стойка, на пода или на стена.
 
 
Звук Surround с Dolby Atmos®
Технологията Dolby Atmos® придава вълнуващ реализъм със звук Surround 360º, като го поставя точно във вашето пространство. За разлика от подобни модели колони Klipsch RP-500SA са проектирани да отразяват звука в тавана, за акустика, която наистина те заобикаля - и те кара да почувстваш, че наистина си в центъра на действието!
 
 
Модерен дизайн, висока производителност!
Освен отличното изпълнение на звукови ефекти, Klipsch RP-500SA са проектирани за дискретен монтаж като предни, задни или странични високоговорители Surround, докато предварително зададената честота на разделяне се променя (crossover) и прави прехода от Dolby Atmos® към звук Surround по-лесен отвсякога. Независимо дали искате кино звук или просто разширите съществуващото си звуково изживяване, тези универсални високоговорители ще ти осигурят цялостно надграждане на звука!
 
 
Ексклузивна технология Tractrix® Horn
Изключителната хибридна рогова технология 90x90º Tractrix® της Klipsch гарантира, че енергията с високи честоти на колоните е насочена към слушателя, ограничавайки изкуствения резонанс или филтрирането, произведено чрез косвено отражение на звука от повърхността на стените. Използвайки тази изключителна технология, тези високоговорители предлагат възможно най-добрата яснота, динамична и детайлна - както при възпроизвеждане на музикални песни, така и при възпроизвеждане на филми.
 
 
Анатомията на един…клаксон!
Колоните от серията Klipsch Reference Premiere разполагат със сгъстена силиконова повърхност, която се включва в 90x90º Tractrix®, намалявайки настройката на клаксона и осигурявайки по-плавно честотно движение. Проектирани на компютър за максимална точност, специалните Phase Plugs на Klipsch функционират като механичен филтър, за по-нататъшно обезопасяване на реакцията, като едновремено с това защитават tweeter от «инциденти»!
 
 
Керамични woofers!
Ексклузивните керамични (Cerametallic™) woofers на Klipsch са отличителен белег на RP-500SA, надграждащи не само звука, но и на естетиката на помещението. Изработени от изключително леки, негъвкави материали, които поддържат формата им, като същевременно осигуряват по-ниски честоти и по-голяма производителност!
 
 
Патентован дизайн!
Керамичните (Cerametallic™) конуси, които срещаме при woofers на  Klipsch включват вградена медна гласова намотка с двойно покритие, за отлична проводимост. Reference Premiere woofers разчитат на една «кошница» от кована стомана (non-resonating), която от своя страна защитава е защитена от голям магнит за изключителна производителност и слаба деформация - в сравнение с horn-loaded tweeters на Klipsch.
 
 
Нов, дишащ
Съвременният, дишащ дизайн на tweeter-а намалява застоялите вълни от задната страна на диафрагмата, което води до плавен отговор на високите честоти. Изработенаот титаний, леката и негъвкава диафрагма надминава производителността на всеки друг материал - алуминий, полимер или метал. Същевременно, наградената от Klipsch технология Linear Travel Suspension използва движението на понтона на диафрагмата, намалявайки изкривяванията и предоставяйки реалистичен звук.

Характеристики
  • Честоти Адаптация към Dolby Atmos
  • Чувствителност Адаптация към Dolby Atmos
  • Мощност 75 Watt / 300 Watt
  • Frequency Response Адаптация към Dolby Atmos
  • Subwoofer 4.25 inches
  • Височина 18.8 cm
  • Ширина 17.3 cm
  • Дълбочина 28.4 cm
  • Тегло 3.60 kg
Нуждаете се от помощ?
Пишете ни!

За да виждаш всички твои любими продукти, нашият сайт използва cookies

Виж повече >