Моята кошница

Egoboo Електрически скутер-тротинетка Go 100 Ledio Grey

С двигател 350W, максимална скорост 25 km/h и автономия до 30km с едно зареждане, гуми 10", система E-Brake и задна дискова спирачка, eScooter Egoboo Ledio Go 100 подобрява придвижването ти!
Каталожен номер: 4297512
899.00 лв

Първоначална вноска

Unicredit TBI ПБ Лични финанси
Сума на кредита
3
месеца
5
месеца
6
месеца
9
месеца
10
месеца
12
месеца
18
месеца
24
месеца
36
месеца
Лизингови схеми ( от 33.96 лв. / месец )
ПОЛУЧАВАНЕ В МАГАЗИНА
за да не чакате у дома!

Очаквайте да се свържем с вас с потвърждение на поръчка за получаване в магазина ни!
Безплатна доставка
Гаранция - 2 години
Цената е с включен ДДС - 20%
ПРИНТИРАЙ
Харесай пръв!
СПОДЕЛИ

С един поглед

Здравите гуми на Egoboo Ledio Go 100 в комбинация с мощния двигател ще предоставят на потребителя комфорт по време на придвижване. Оборудван с мигачи на дръжките на кормилото, за да шофираш по-безопасно.

Гумите Honeycomb осигуряват голяма продължителност на живот, функционирайки като пневматичната гума, но без риск от повреда или бързо износване.

Благодарение на гумите Honeycomb и предното окачване, се намалява подскачането и се осигурява отлична стабилност.

С мотор 350W може да издържи потребители до 100 килограма. Развива максимална скорост от 25 km/h, а с едно зареждане може да измине до 30 километра.

Egoboo Go100 Ledio Grey
 
 
Light The Way
Наслади се на най-доброто изживяване с електрическа мобилност в ежедневното си придвижване с електрическия скутер от серията LEDIO на EGOBOO. Интегрираните в кормилото мигачи ти позволяват да завиваш, да сменяш лентите и да преминаваш безопасно – предупреждавайки навреме другите шофьори за намеренията си.
 
 
Здрав и мощен!

Здравите гуми Honeycomb с диаметър 10", мощният мотор 350W и E-Brake системата, вградени в Egoboo Ledio Go 100, предлагат на потребителя удобно и надеждно изживяване. Издръжливият метален корпус и прецизното заваряване на отделните части осигуряват отличен естетичен и функционален резултат, по всяко време на деня!

 
 
Бързо сгъване!

Основна характеристика на едно превозно средство е неговият гъвкав дизайн. Сгъването на Egoboo Ledio Go 100, което се извършва с натискането на един бутон, отнема само няколко секунди, а кормилото му се превръща в удобна дръжка. С тегло от само 14 килограма, благодарение на корпуса си от специална сплав, той е лесен за пренасяне!

 
 
Безопасността на първо място!
Електрическите тротинетки (e-scooters) са идеално предложение за лесно и икономично придвижване, но въпреки фабрично ограничената скорост, не трябва да се възприемат като "играчки". Използващите ги трябва да носят каска, да не са под влияние на алкохол или други субстанции и да са запознати с правилата за движение по пътищата, така че да се движат безопасно сред останалите превозни средства.

Характеристики
    • Колела 10" (25.4 cm)
    • Мощност (Watts) 350 W
    • Максимална скорост 25 km/h
    • Автономия на батерията 30 km
    • Максимално тегло 100 kg
    • Цвят Сив
Нуждаете се от помощ?
Пишете ни!

За да виждаш всички твои любими продукти, нашият сайт използва cookies

Виж повече >