Моята кошница

Segway Ninebot KickScooter MAX G2 E

Автономия до 70km благодарение на RideyLONG, задно предаване с максимална мощност 900W, двойно окачване, TCS и предни и задни светлини за безопасно движение!
Каталожен номер: 4309405
1699.00 лв

Първоначална вноска

Unicredit TBI ПБ Лични финанси
Сума на кредита
3
месеца
5
месеца
6
месеца
9
месеца
10
месеца
12
месеца
18
месеца
24
месеца
36
месеца
Лизингови схеми ( от 52.39 лв. / месец )
ПОЛУЧАВАНЕ В МАГАЗИНА
за да не чакате у дома!

Очаквайте да се свържем с вас с потвърждение на поръчка за получаване в магазина ни!
Безплатна доставка
Гаранция - 2 години
Цената е с включен ДДС - 20%
ПРИНТИРАЙ
Харесай пръв!
СПОДЕЛИ

С един поглед

70 km удобно и безопасно каране: по градски улици, алеи или черни пътища в провинцията, Ninebot KickScooter MAX G2 ще бъде твоето перфектно превозно средство!

С пробег до 70 километра, благодарение на новата технология RideyLONG, мощното задно задвижване, в комбинация със система с двойно окачване и системата за контрол на сцеплението за поддържане на стабилност по хлъзгави пътища, MAX G2 ще направи предвижването ти възможно най-гладко и комфортно!

Ninebot KickScooter MAX G2E Powered by Segway
 
 
Технология, разработена от Segway-Ninebot's RideyLONG™
Задвижван от новоразработената технология RideyLONG, теоретичният пробег на MAX G2 е ефективно подобрен. RideyLong е комбинация от високоефективния безчетков мотор, новоразработените гуми, позволяващи по-голям пробег и оптимизирания алгоритъм на контролера, които взаимодействайки помежду си предлагат изключително голям пробег, достигащ до 70 километра с едно зареждане на батерията!
 
 
Теоретичен пробег 70 km
С голяма автономия на батерията 551 Wh (15300 mAh) за пробег до 70 km с едно зареждане. Тестван по време на каране с пълен капацитет на батерията, 75kg натоварване, 25°C околна температура, при средна скорост от 16 km/h и движение върху гладка настилка. Някои от факторите, които влияят на пробега, включват скорост, брой стартирания и спирания, температура на околната среда и други.
 
 
Покори всяка част на града
Безчетковият мотор с подобрена с 28% мощност (в сравнение с MAX G30) дава на MAX G2 устойчиво задвижване при всякакви пътни условия. А със задвижването от задното колело можеш да се насладиш на по-голяма свобода и удобство, докато се движиш с MAX G2 (900W максимална мощност, 25 km/h максимална скорост и ъгъл на изкачване 22%).
 
 
Уверено изследвай всички градски пътища
За да осигурява винаги допълнителен комфорт на твоето управление, MAX G2 е проектиран с двойно окачване. Благодарение на хидравличния амортисьор отпред и двойното пружинно окачване отзад, вече няма нужда да се притесняваш от срещата с препятствия като бордюри, павирани и чакълени пътища и други естествени и изкуствени пътни неравности.
 
 
TCS система, предпазващa от подхлъзване за изключителен контрол
Segway-Ninebot има водещата роля при въвеждането на система за контрол на сцеплението (TCS) в категорията на електрическите тротинетки. MAX G2 използва Ninebot контролер с актуализиран алгоритъм, позволяващ прецизно управление с подобрено сцепление върху песъчливи и хлъзгави пътища, осигурявайки стабилност и безопасност.
 
 
Подобрени гуми за гладко придвижване
С новите подобрени 10-инчови самовъзстановяващи се безкамерни гуми, MAX G2 е отлично подготвен да поддържа представянето ти по време на управление, благодарение на по-добрата си издръжливост и адаптивност към сложни пътни условия. А благодарение на желеобразния слой, положен от вътрешната страна на гумата, който намалява риска от спукване, можеш да караш спокойно!
 
 
Защитава те на всеки завой, който правиш
Предните и задни вградени мигачи на Ninebot MAX G2 са проектирани да осигурят безопасно придвижване, когато завиваш, независимо през деня или нощта.
 
 
Колкото по-силно, толкова по-безопасно
За да подобри допълнително изживяването ти, електрическата тротинетка е проектирана с високо-децибелен електрически клаксон, който позволява да бъдеш отчетливо забелязани и може да послужи като аларма против кражба, която можеш да активираш през мобилното приложение Segway-Ninebot.
 
 
Надеждно спиране с минимална поддръжка
Снабден с мощна спирачна система, електрическият скутер MAX G2 идва с предна барабанна спирачка и задна електронна спирачка, осигуряващи двойна защита за безопасно каране.
 
 
Умна BMS система за умно управление
Съвременната умна система за управление на батерията (BMS), разработена от Segway-Ninebot, разполага със защитни механизми (общо 7), които гарантират дълъг живот на клетките на батерията и ти осигуряват безопасност по всяко време: защита от късо съединение, защита от претоварване, двойна защита от презареждане, двойна защита от прекомерно разреждане, температурна защита, защита от автоматично заспиване при ниско напрежение и персонализиран лимит на зареждане.
Easy Charging
 
Зареждане по най-лесния начин
С вграденото 3A бързо зарядно ти е необходим само кабел, за да заредиш своята електрическа тротинетка. След приблизително 5 часа за пълно зареждане, ти си готов за нови приключения с MAX G2!
Driving Modes
 
Стигни по-далече или карай по-бързо, всичко зависи от теб
Три режими на управление за всяка ситуация: по-далече (ECO Mode), по-бързо (Sport Mode) или и двете (Drive Mode), всичко зависи от теб! Още по-лесно е да превключваш режимите на управление с двойно натискане на бутона на таблото. Можеш да активираш и Пешеходен режим (максимална скорост 5 km/h) през мобилното приложение.
Stable Driving
 
Стабилно управление при всякакви метеорологични условия
С конструкция, изработена от стомана с висока якост, MAX G2 се отличава със страхотна здравина и е готов за тежки предизвикателства при всякакви метеорологични условия (IPX5 за корпуса, IPX7 за батерията).
Smart Driving Assistant
 
Управлявай пътуването със смартфона си!
Твоят интелигентен асистент предоставя: Bluetooth връзка, заключване и отключване на KickScooter, състояние на каране и оставаща батерия, обновяване на фърмуер, активиране на "Пешеходен режим" и още много!
Apple Find My
 
Проследи своята електрическа тротинетка с мрежата Apple Find My
Благодарение на мрежата Apple Find My, можеш да проследиш електрическата си тротинетка навсякъде! След като активираш Apple Find My чрез приложението Segway-Ninebot и го сдвоиш със скутера, можеш бързо да намериш електрическата си тротинетка при необходимост, чрез приложението "Find My" на твоя iPhone (предлага се само за потребители на устройства на Apple с iOS 14.5, iPad OS 14.5 и Mac OS Big Sur 11.1 и по-нови версии).
Easy Folding
 
Сгъваем дизайн
Сгъни и разгъни своята електрическа тротинетка само в 3 стъпки: По този начин можещ лесно да я съхраняваш или носиш, когато имаш нужда!

Характеристики
    • Колела 10" (25.4 cm)
    • Мощност (Watts) 450 W
    • Максимална скорост 25 km/h
    • Капацитет на батерията 15300 mAh
    • Автономия на батерията 70 km
    • Време за зареждане До 6 часа
    • Максимално тегло 120 kg
    • Възраст 14+
    • Цвят Черен
    • Други характеристики Smart Lighting / ECO Mode / Свързване с app
Нуждаете се от помощ?
Пишете ни!

За да виждаш всички твои любими продукти, нашият сайт използва cookies

Виж повече >