Моята кошница

Urban Glide Ecross Pro Електрически скутер-тротинетка

eScooter на UrbanGlide с електромотор 800W, 25 km/h и обхват 50 km. С алуминиева рамка, окачване и дискови спирачки отпред и отзад!
Каталожен номер: 3824268
1649.00 лв

Първоначална вноска

Unicredit TBI ПБ Лични финанси
Сума на кредита
3
месеца
5
месеца
6
месеца
9
месеца
10
месеца
12
месеца
18
месеца
24
месеца
36
месеца
Лизингови схеми ( от 50.84 лв. / месец )
ПОЛУЧАВАНЕ В МАГАЗИНА
за да не чакате у дома!

Очаквайте да се свържем с вас с потвърждение на поръчка за получаване в магазина ни!
Безплатна доставка
Гаранция - 2 години
Цената е с включен ДДС - 20%
ПРИНТИРАЙ
Харесай пръв!
СПОДЕЛИ

С един поглед
Практичен, сгъваем и с много улеснения, електрическият скутер UrbanGlide eCross pro е идеален за всекидневното придвижване в града (напр. училище, работа, покупки).

Разполага с голяма мощност (електрически мотор 800W), три скоростни режима, гуми 10" с рефлектори и максимална скорост 25 km/h, за да стигаш бързо до дестинацията си. Автономията достига 50 километра.

Алуминиевото леко шаси, гумите 10", дисковите спирачки и четворното предно и задно окачване се грижат за комфорта и сигурността ти, а LCD дисплеят предоставя най-важната информация (напр. автономия на батерията, скорост и др.).

След като достигнеш до желаната дестинация, с едно движение можеш да го сгънеш и да го пренасяш лесно (в автобуса, във влака или в колата), тъй като теглото му не надвишава 23 килограма. Ако търсиш алтернативен, щадящ природата начин на придвижване, UrbanGlide ECross Pro е идеалното решение. 
UrbanGlide ECross Pro
 
 
Удобство и скорост!
Електромоторът 800W осигурява изключително ускорение, а максималната скорост достига 25 километра в час. Може да издържи потребители с максимално тегло 120 килограма, дори по пътища с наклон 18°. Компактните колела 10", с четворно окачване отпред и отзад, трите скорости, дисковите спирачки отпред и отзад, както и светлините отпред и отзад с мигачи, предоставят комфорт и сигурност.
 
 
Сигурност
Предната и задната светлина, която е свързана със спирачката (задна дискова, предна механична), както и четворното окачване в комбинация с дизайна на колелата (10") правят електрическия скутер идеален за използване по всяко време на деня и по всякакви пътища. Благодарение на мигачите, ще информираш останалите участници в движението, когато искаш да завиеш.
 
 
Дисплей LCD
LCD дисплеят предоставя важна информация, за да те улесни, като например за скоростта или автономията на батерията.
 
 
Издръжлива батерия
Батерията 48V/ 13Ah предоставя на електрическия скутер на UrbanGlide автономия 50 километра, така че да изследваш всяко кътче на града. Презареждането й не изисква повече от 4-5 часа.
 
 
Сгъва се и се съхранява лесно
Благодарение на механизма за сгъване, можеш да сгънеш електрическия скутер за секунди, така че да го съхраняваш лесно в автобуса, в дома или в офиса. Ниското тегло - само 15 кг - прави пренасянето му изключително лесно.

Характеристики
    • Колела 10" (25.4 cm)
    • Мощност (Watts) 800 W
    • Максимална скорост 25 km/h
    • Автономия на батерията 50 km
    • Максимално тегло 120 kg
    • Тип батерия 48V, 13.0Ah
    • Цвят Черен
Нуждаете се от помощ?
Пишете ни!

За да виждаш всички твои любими продукти, нашият сайт използва cookies

Виж повече >