Моята кошница

Polaroid OneStep 2 White

Polaroid OneStep 2 е страхотен фотоапарат за моментни снимки и истински наследник на Polaroid OneStep, който излезе на пазара преди 40 години!
Каталожен номер: 2817225
259.00 лв

Първоначална вноска

Unicredit TBI Postbank BNP Pariba
Сума на кредита
3
месеца
6
месеца
9
месеца
12
месеца
24
месеца
36
месеца
Лизингови схеми ( от 45.76 лв. / месец )
ПОЛУЧАВАНЕ В МАГАЗИНА
за да не чакате у дома!
Изберете дата:
Изберете час

Заповядайте в магазин Плесио, София, ул.Ангел Кънчев 5!

Заявките се обработват в рамките на 24 часа.

*В случай, че не успеете да вземете продуктите си от магазина в посоченото време, те ще бъдат запазени за Вас още един ден.
Безплатна доставка
Гаранция - 2 години
Цената е с включен ДДС - 20%
ПРИНТИРАЙ
Харесай пръв!
СПОДЕЛИ
Комбинирай с
  Общо 0

  С един поглед
   

  Ако си от «романтиците», които продължават да предпочитат класическите филми за снимките си, тогава Polaroid OneStep 2 е апаратът, който търсиш! Наследник на Polaroid OneStep, който излиза на пазара през 1977 г., новият OneStep 2 работи с новия i-Type film, както и с Polaroid 600.

  Разполага с обектив с високо качество и фокусна дължина 106mm (от 60 до безкрайност), вградена светкавица, таймер и вградена зарядна (USB) литиева батерия 1100mAh, която осигурява до 60 дни автономия. Тежи само 460 грама и се предлага в два цвята - бял и графит.

  Turbo-X
   
   
  Безупречността на несъвършенството!

  Благодарение на strobe flash и оптиката с изключителна конструкция на OneStep 2, ще имаш винаги снимката, която искаш в момента, в който я искаш. Дори и малките несъвършенства, които се създават върху хартията от химическите реакции, дават на снимките ти едно друго усещане, сякаш пътуват във времето.

   

   
   
  Изборът е твой

  Polaroid OneStep 2 е съвместим с i-Type и 600 films, предоставяйки ти повече опции за проявяване на снимките - от черно-бели до цветни и от многоцветни до Duochrome.

  Нуждаете се от помощ?
  Пишете ни!

  За да виждаш всички твои любими продукти, нашият сайт използва cookies

  Виж повече >