Моята кошница
SPRING SALE

Turbo-X Underwater Camera

Подводни снимки с качество на изображението 1080p, два дисплея за уникални селфита, вградена LED светкавица и 16x цифров zoom, за да създадеш незабравими летни спомени!
Каталожен номер: 3969401
* Офертата е валидна от 11.04 до 21.04.2024
119.00 лв 149.00 лв

Първоначална вноска

Unicredit TBI ПБ Лични финанси
Сума на кредита
3
месеца
5
месеца
6
месеца
9
месеца
10
месеца
12
месеца
18
месеца
24
месеца
36
месеца
Лизингови схеми ( от лв. / месец )
ПОЛУЧАВАНЕ В МАГАЗИНА
за да не чакате у дома!

Очаквайте да се свържем с вас с потвърждение на поръчка за получаване в магазина ни!
Поръчай до BOX NOW преди 15:00 в работни дни за София и вземи в същия ден!
Безплатна доставка
Гаранция - 2 години
Цената е с включен ДДС - 20%
ПРИНТИРАЙ
Харесай пръв!
СПОДЕЛИ

С един поглед

Наслаждавай се на света с подводния фотоапарат Turbo-X и започни своето приключение!

Водоустойчив на дълбочина до 3 метра, дава възможност да правиш снимки 48MP, както и видеа с резолюция 1080p (Full HD). С 16x цифров zoom приближава всеки обект с изключителна яснота, а двата LCD дисплея, с които разполага - един с диагонал 2,7" в задната част и един с диагонал 1,8" в предната част - гарантират перфектни кадри, във и извън водата!

С вградена светкавица, зарядна литиева батерия, интелигентни възможности (High Speed Continuous Shooting, Face Detection, Image Stabilisation, Multiple Scene Mode) и слот за карта microSD (продава се отделно), ще се превърне в идеалния спътник за ваканцията - и не само!

 
Turbo-X Αδιάβροχη Κάμερα
Резолюция
48MP
С резолюция на сензора 48MP имаш изключително висока чувствителност, по-добро качество на изображение с по-малко шум, както и видео с висока резолюция.
16x Digital Zoom
Цифров zoom
16x
С 16x цифров zoom можеш да снимаш както широкоъгълни сцени, така и далечни обекти с увеличение, създавайки снимки в съответствие с твоите намерения.
FHD 1080p
Резолюция на видео
FHD 1080p
Снимай видео с Full HD резолюция (1920 x 1080 pixels) и след това му се наслади с несравнима детайлност на големия екран на твоя телевизор.
Dual LCD
Дисплей
Dual LCD
Разполага с два дисплея: един голям с диагонал 2,7" за лесно снимане и удобен преглед на снимките, както и един по-малък 1,8" в предната част за страхотни селфита.
 
 
Перфектни снимки!
Независимо дали искаш да заснемаш света зад обектива, или бъдеш "звездата" на шоуто, двата дисплея ти позволяват да уловиш всичко с натискането на един бутон. Предният дисплей ти дава възможност да заснемеш себе си без усилия, а задният сензорен дисплей предоставя кристална картина, гъвкаво управление и преглед на кадрите ти. 
 
Потопи се по-дълбоко!
От дните на плажа до приключенията в града. От водолазни турове до ски и разходки с джип в пустинята, водоустойчивият фотоапарат Turbo-X е създаден за приключения. Наслади се на истинска лекота на снимане - в условия, в които конвенционалните фотоапарати просто не могат да издържат - и прави подводни кадри на дълбочина до 3 метра!

Характеристики
    • Тип Sport
    • Водоустойчивост 3 m
    • Megapixels 48.0 megapixels
    • Резолюция на видео Full HD 1080p
    • Диагонал на дисплея 2.7 inches (6.9 cm)
    • Цифров Zoom 16x
    • Съвместима карта памет microSD
Нуждаете се от помощ?
Пишете ни!

За да виждаш всички твои любими продукти, нашият сайт използва cookies

Виж повече >