Моята кошница

Asus Mousepad ROG Sheath

Голям текстилен Gaming Mousepad с нисък профил, здрава обшивка по периметъра, както и повърхност за всеки тип сензор!
Каталожен номер: 3321789
65.00 лв
ПОЛУЧАВАНЕ В МАГАЗИНА
за да не чакате у дома!
Изберете дата:
Изберете час

Заповядайте в магазин Плесио, София, ул.Ангел Кънчев 5!

Заявките се обработват в рамките на 24 часа.

*В случай, че не успеете да вземете продуктите си от магазина в посоченото време, те ще бъдат запазени за Вас още един ден.
Безплатна доставка
Цената е с включен ДДС - 20%
ПРИНТИРАЙ
Харесай пръв!
СПОДЕЛИ

С един поглед
С гигантската си повърхност, ROG Sheath на ASUS предоставя повече място от всякога и свободата да оформиш пространството както желаеш, без ограниченията на малките mousepads!
 
Повърхността осигурява изключителна точност и стабилност на мишките за игри, тъй като постига оптимално представяне на сензора за превръщането на движението на мишката в движение на курсора, дори при високи скорости. 

Успоредно с това, подсилените по периметъра шевове предпазват текстила от износване при многочасово използване. В крайна сметка ROG Sheath е създаден да издържа!
ASUS Mousepad ROG Sheath
 
 
Go Big or Go Home!
С размери 900 x 440 x 3mm, ASUS ROG Sheath осигурява идеалната реакция, така че да "чувстваш" движението на мишката. Това ти позволява да се прицелваш с точност, използвайки мускулната си памет и да оптимизираш движенията си при високи, но и при ниски скорости. Лаптоп, клавиатура и мишка, всичко се събира върху ASUS ROG Sheath!
 
 
Стабилна основа от каучук!
Създаден за всеки тип сензор, с мека повърхност, която осигурява pixel-precise управление, ASUS ROG Sheath е идеален за всеки стил на игра. Червената противоплъзгаща основа от каучук държи цялата повърхност на мястото й и предпазва тъканта от набръчкване, за да имаш винаги плавно движение с мишката върху цялата повърхност. Със здрави шевове и дебелина 3mm, предоставя необходимата стабилност!
 
 
Голяма повърхност, голяма издръжливост!
“Sheath” означава кания и тази дума се отнася за калъфите за носене на мечове. Във философията на ASUS, ROG Sheath представлява основата за всички периферни устройства, които използваш на "бойното" поле. Този mousepad е здрав и доста гъвкав, така че да можеш дори да то сгъваш, за да го съхраняваш или пренасяш безопасно.

Характеристики
    • Тип Mousepad
    • Размери 90 x 44 cm
    • Модел ROG
Нуждаете се от помощ?
Пишете ни!

За да виждаш всички твои любими продукти, нашият сайт използва cookies

Виж повече >