Моята кошница

Hori Racing Wheel Apex PS4/PS5/PC

Изработен от висококачествени материали, воланът HORI Racing Wheel Apex за PlayStation® 5 предлага най-добрата комбинация от лекота на използване и отлична производителност!
Каталожен номер: 3915042
299.00 лв

Първоначална вноска

Unicredit TBI ПБ Лични финанси
Сума на кредита
3
месеца
5
месеца
6
месеца
9
месеца
10
месеца
12
месеца
18
месеца
24
месеца
36
месеца
Лизингови схеми ( от 52.82 лв. / месец )
ПОЛУЧАВАНЕ В МАГАЗИНА
за да не чакате у дома!

Очаквайте да се свържем с вас с потвърждение на поръчка за получаване в магазина ни!
Поръчай до BOX NOW преди 15:00 в работни дни за София и вземи в същия ден!
Безплатна доставка
Гаранция - 2 години
Цената е с включен ДДС - 20%
ПРИНТИРАЙ
Харесай пръв!
СПОДЕЛИ

С един поглед

Състезанията с автомобили никога не са били толкова реалистични: воланът Racing Wheel Apex на HORI разполага с отлично качество на конструкцията, вибрация, както и множество опции за адаптация - като едновременно с това е съвместим с PlayStation® 5, PlayStation® 4 и Windows PC.

Сертифициран от Sony (SIEA), състои се от стандартен размер състезателен волан с програмируеми бутони, разполага с Paddle Shift и отделен модул с устойчиви педали в стандартен размер, които могат да се адаптират според желанията ти.

Съвместим е с множество рейсинг заглавия (Compatibility Game List в официалния сайт на производителя) и се придружава от специално приложение (Companion App) за по-лесна настройка.

HORI Racing Wheel APEX for the PlayStation® 5
 
 
Реалистично изживяване
Разполага с възможност за завъртане от 270 до 180 градуса on-the-fly, изключителна точност на движение чрез вибрационната система (vibration feedback) и по-меко усещане при управление. Също така ти дава възможност на регулираш "мъртвата зона", чувствителността на педалите и много други. Воланът Racing Wheel APEX за PlayStation® 5 на HORI несъмнено е най-важният фактор за победата!
Companion App
 
Приложение HORI
Създай и програмирай превключване между до четири различни профила в ексклузивното приложение на HORI за Wireless Racing Wheel APEX за PlayStation® 5.
D-Pad Function
 
Directional Pad (D-Pad)
Воланът Wireless Racing Wheel APEX за PlayStation® 5 на HORI дава възможност за превключване между контролери за посока D-Pad, L-stick и R-stick.
Button Assignment Function
 
Практично и лесно програмиране на бутони
С помощта на придружаващото приложение (Companion App) можеш да задаваш конкретни функции на бутоните на волана HORI Wireless Racing Wheel APEX за PlayStation® 5.

Характеристики
    • Тип Волан
    • Конзола PC / Playstation 4 / Playstation 5
Нуждаете се от помощ?
Пишете ни!

За да виждаш всички твои любими продукти, нашият сайт използва cookies

Виж повече >