Моята кошница

MOZA ES Wheel for R5 & R9 28cm

Каталожен номер: 4274288
299.00 лв

Първоначална вноска

Unicredit TBI ПБ Лични финанси
Сума на кредита
3
месеца
5
месеца
6
месеца
9
месеца
10
месеца
12
месеца
18
месеца
24
месеца
36
месеца
Лизингови схеми ( от 52.82 лв. / месец )
ПОЛУЧАВАНЕ В МАГАЗИНА
за да не чакате у дома!

Очаквайте да се свържем с вас с потвърждение на поръчка за получаване в магазина ни!
Поръчай до BOX NOW преди 15:00 в работни дни за София и вземи в същия ден!
По заявка
Безплатна доставка
Гаранция - 2 години
Цената е с включен ДДС - 20%
ПРИНТИРАЙ
Харесай пръв!
СПОДЕЛИ

С един поглед

A NEW ERA FOR EXPERIENCED ENTHUSIASTS: лек, адаптивен и издръжлив, воланът ES разполага с избрани материали като кожено покритие от микрофибър и елегантна рамка от алуминиева сплав.

В допълнение към характерния дизайн "Flow Shift Light" — който гарантира, че всяка смяна на скоростта се случва в подходящия момент — предлага пълен контрол с 22 програмируеми бутона.

Като всички волани на MOZA, ES разполага с механизъм Quick Release, който ти позволява лесно свързване към MOZA Racing Wheelbase за секунди, предлагайки надеждна и удобна racing симулация, съобразена с твоите собствени изисквания.

За използване само с двигателите на MOZA, съвместими с компютър (PC).

MOZA ES Wheel for R5 & R9 28cm
 
 
Отлична, спортна кожа
Внимателно зашита, висококачествената кожа на MOZA е приятна на допир и изключително здрава — за продължителна употрена. Отлетите дръжки на волана са изработени от екологично чист каучук (TPU), не се хлъзгат, устойчиви са на пот и са проектирани за първокласно усещане..
 
 
Основа от алуминиева сплав
Дори корпусът ти позволява да се насладиш на солидна и издръжлива алуминиева сплав от самолетен тип (дебелина 4mm) за максимално и още по-реалистично изживяване при шофиране. Всяка смяна на предавките се извършва незабавно и плавно чрез специалните алуминиеви лостове (shifters).
 
 
Formula Wheel Mod 280mm
Formula Wheel Mod превръща MOZA ES във волан за болид на Formula 1, предоставяйки реалистично изживяване (продава се отделно).
 
 
Система Quick Release
Системата за бързо освобождаване (Quick Release) на MOZA, която се състои изцяло от алуминий, позволява лесна смяна на воланите. Независимо дали се състезаваш в рали или във Формула 1, сменяш волана за секунди.
 
 
22 програмируеми бутона
Разполага с 22 напълно програмируеми бутона, които ти позволяват да правиш необходимите настройки по време на състезание, за нула време.
 
 
Дизайн Flow Shift Light
Характерният дизайн "Flow Shift Light" на MOZA предлага на всеки състезател завладяващо изживяване и гарантира, че всяка смяна се извършва без усилие и в точното време.
 

Характеристики
    • Тип Волан
    • Конзола PC
Нуждаете се от помощ?
Пишете ни!

За да виждаш всички твои любими продукти, нашият сайт използва cookies

Виж повече >