Моята кошница

MOZA R5 Direct Drive Wheelbase 5,5Nm

Каталожен номер: 4274253
739.00 лв

Първоначална вноска

Unicredit TBI ПБ Лични финанси
Сума на кредита
3
месеца
5
месеца
6
месеца
9
месеца
10
месеца
12
месеца
18
месеца
24
месеца
36
месеца
Лизингови схеми ( от 38.18 лв. / месец )
ПОЛУЧАВАНЕ В МАГАЗИНА
за да не чакате у дома!

Очаквайте да се свържем с вас с потвърждение на поръчка за получаване в магазина ни!
Поръчай до BOX NOW преди 15:00 в работни дни за София и вземи в същия ден!
По заявка
Безплатна доставка
Гаранция - 2 години
Цената е с включен ДДС - 20%
ПРИНТИРАЙ
Харесай пръв!
СПОДЕЛИ

С един поглед

Създадена да издържи и да бъде надеждна дори и в най-тежките състезания,MOZA R5 Direct Drive Wheel Base е проектирана с помощта на експерти в моторните спортове.

Предлага максимална мощност с минимален обем, доставяйки въртящ момент от 5,5Nm, докато кормилната система се управлява от моторен енкодер с изключително висока разделителна способност (15-bit), осигурявайки невероятна реакция, прецизност и неограничен ъгъл на завиване. Издръжливият алуминиев корпус от авиационен клас съдържа интелигентна система за контрол на температурата, която поддържа всички важни компоненти охладени и защитени. 

Основата и воланът са свързани чрез проводим (военен клас) контактен пръстен с живот от 5 000 000 оборота — патентована конструктивна характеристика.

За използване единствено с компютър (PC). Не включва волан.

MOZA R5 Direct Drive Wheel Base 5,5Nm
 
 
Минимален размер, максимален въртящ момент
Използвайки интелигентни техники що се отнася до дизайна, R5 Direct Drive Wheel Base на MOZA предоставя максимална мощност с минимален обем и тегло, позволявайки на по-широка аудитория да получи най-доброто симулационно изживяване.
 
 
Корпус от авиационен тип алуминиева сплав
Несравнимо качество и максимална устойчивост. Целият корпус на сервомотора MOZA R5 Direct Drive е изработен от здрава алуминиева сплав от авиационен клас, която е едновременно лека и устойчива на корозия.
 
 
Изключително ниска пулсация на въртящия момент
Прекарани са безброй часове с местни механици и експерти по моторни спортове, за да се постигне възможно най-добрата кормилна система, с изключително ниска пулсация на въртящия момент, за по-гладко шофиране от всякога.
 
 
Патентован дизайн
Основата и воланът се свързват чрез проводим — военен клас — контактен пръстен с продължителност на живот от 5 милиона оборота. Уникалният патентован дизайн има изключително висока стабилност и издръжливост, като същевременно постига безкрайни обороти с висока скорост. 
 
 
MOZA Pit House Control Center
MOZA Pit House Control Center, разработен от MOZA, позволява на състезателя да контролира състоянието на дадено устройство, да регулира ъглите на завиване, обратната сила, скоростните лостове и много други. Започни бързо състезание с правилните настройки за обратна връзка, като използваш предварително зададени настройки или създадени от теб.
 
 
APP Cloud Control
Настройките на сервомотора, волана, педалите и други може да се променят чрез MOZA APP. Освен това те могат да бъдат импортирани с едно кликване в нови симулатори.

Характеристики
    • Конзола PC
Нуждаете се от помощ?
Пишете ни!

За да виждаш всички твои любими продукти, нашият сайт използва cookies

Виж повече >