Моята кошница

Razer Mousepad Goliathus Chroma

Gaming mousepad с повърхност, подходяща за всички мишки и подсветка Chroma 16,8 милиона цвята!
Каталожен номер: 2871777
79.00 лв
ПОЛУЧАВАНЕ В МАГАЗИНА
за да не чакате у дома!

Очаквайте да се свържем с вас с потвърждение на поръчка за получаване в магазина ни!
Поръчай до BOX NOW преди 15:00 в работни дни за София и вземи в същия ден!
Цената е с включен ДДС - 20%
ПРИНТИРАЙ
Харесай пръв!
СПОДЕЛИ

С един поглед
 

Серията продукти Chroma на Razer е легендарна за геймърите. С Goliathus Chroma Razer ти предоставя един mousepad, чиято повърхност е идеална за всяка мишка с лазерен или оптичен сензор, независимо на каква чувствителност е настроена. Предоставя технологията Chroma на Razer с 16,8 милиона цвята, за да ти осигури подходящата атмосфера за всяка игра.

Turbo-X
 
 
Светлината побеждава

Razer Goliathus Chroma ще освети всяка твоя победа с един впечатляващ спектър от цветове. Ти водиш битките си, докато Goliathus Chroma свети с наситени цветове, а мишката ти се движи по дължината на mousepad-а със скорост и точност, благодарение на меката му повърхност.

 
 
Със силата на Razer Chroma

Razer Chroma идва с 16,8 милиона цвята, предоставяйки уникална визия и създавайки неповторимо усещана във всяка игра, при всеки ефект. Имаш възможността да персонализираш визията му както желаеш и да придадеш на помещението си друг облик.

 
 
Проектиран за всяка мишка

Независимо дали използваш мишка с оптичен сензор, или мишка с лазерен сензор, резултатът ще бъде отличен. Избери чувствителността на мишката си и Goliathus Chroma ще ти осигури висока прецизност във всяко движение, така че да имаш пълен контрол в игрите.

Характеристики
    • Тип Mousepad
Нуждаете се от помощ?
Пишете ни!

За да виждаш всички твои любими продукти, нашият сайт използва cookies

Виж повече >