Моята кошница
свежо

Turbo-X Wireless Controller for Nintendo Switch/PC RGB

Turbo-X Switch Wireless Controller е проектиран да предлага конкурентно предимство и максимална съвместимост. С жироскоп (6-axis), Turbo Mode и два програмируеми бутона!
Каталожен номер: 4475224
59.00 лв
ПОЛУЧАВАНЕ В МАГАЗИНА
за да не чакате у дома!

Очаквайте да се свържем с вас с потвърждение на поръчка за получаване в магазина ни!
Поръчай до BOX NOW преди 15:00 в работни дни за София и вземи в същия ден!
Гаранция - 2 години
Цената е с включен ДДС - 20%
ПРИНТИРАЙ
Харесай пръв!
СПОДЕЛИ

С един поглед

REVOLUTIONARY FEATURES, PRECISION CONTROLS: с ергономичен дизайн и характеристики, които отговарят на всяка потребност, безжичният Turbo-X Switch Wireless Controller осигурява конкурентното предимство, от което се нуждаеш. 

С технология за свързване Bluetooth®, за да се наслаждаваш на игрите без досадни кабели (обхват до 10 метра), 6-осев жироскоп, за да възприема всяко твое движение, RGB осветление, за да се променя в зависимост от настроението ти, Turbo Mode и 2 програмируеми бутона, Turbo-X Switch Wireless Controller е готов за всичко!

В допълнение към гарантираната съвместимост с Nintendo Switch/Switch OLED, безжичният контролер Turbo-X може да бъде свързан към десктопи или лаптопи, Mac, устройства с iOS и с Android. Презарежда се чрез USB-C (в опаковката е включен кабел 1m) за много часове безжично забавление.

 Turbo-X Wireless Controller for Switch
Bluetooth® Connectivity
Обхват
До 10 метра
С технология Bluetooth® за безжичен gaming на Nintendo Switch, PC, Mac, смартфон или таблет и обхват до 10 метра за по-голямо удобство.
RGB LED
Осветление
RGB
Контролерът идва с RGB осветление и различни ефекти — Dazzling, Monochrome, Breathing — за да избереш това, което ти харесва най-много.
USB-C Charging
Зареждане
USB-C
Turbo-X Switch Wireless Controller разполага с литиево-йонна батерия (1000mAh), която се зарежда приблизително за 2,5 часа.
OS Compatibility
Съвместимост
Switch, PC, macOS, iOS, Android
Освен с хибридната конзола на Nintendo, Turbo-X Switch Wireless Controller е съвместим с Windows PC, Mac и устройства с iOS/Android.
 
 
Ергономичен и практичен дизайн
Използвай го, за да играеш комфортно на Nintendo Switch/Switch OLED, на PC, на Mac и на мобилни устройства (iOS/Android), благодарение на неговия ергономичен и същевременно практичен дизайн.
 
 
Идеален за mobile gaming
С гъвкавия Turbo-X Switch Wireless Controller можеш да замениш неудобните контроли на сензорния дисплей с прецизността на един безжичен контролер, наслаждавайки се на по-добро управление в стотици мобилни игри като Minecraft или Fortnite.
 
 
Адаптира се, също като теб
Използвай вграденото RGB осветление и специалните ефекти (Dazzling, Monochrome, Breathing), за да адаптираш Turbo-X Switch Wireless Controller към вкуса си. Използвай Turbo Mode, за да подобриш геймплея си, а двата програмируеми бутона в задната част на контролера ще ти помогнат да създадеш идеалните условия за победа.
 
 
Избери D-Pad, който ти подхожда
Адаптирай контролера към предпочитания от теб стил на игра, като замениш сензорната повърхност на D-Pad с по-удобна за пръстите ти. С три различни D-Pads, от които можеш да избираш, Turbo-X Switch Wireless Controller е готов за всичко!
 

Характеристики
    • Тип Gamepad
    • Конзола Nintendo Switch / PC / Nintendo OLED
    • Безжичен Да
Нуждаете се от помощ?
Пишете ни!

За да виждаш всички твои любими продукти, нашият сайт използва cookies

Виж повече >