Моята кошница

Logitech Gaming Headset G735 OFF WHITE Wireless Aurora Collection

Леки безжични слушалки с меки, въртящи се наушници, LIGHTSYNC RGB подсветка със заредени play moods и подвижен Blue VO!CE микрофон!
Каталожен номер: 4054326
449.00 лв

Първоначална вноска

Unicredit TBI ПБ Лични финанси
Сума на кредита
3
месеца
5
месеца
6
месеца
9
месеца
10
месеца
12
месеца
18
месеца
24
месеца
36
месеца
Лизингови схеми ( от 34.42 лв. / месец )
ПОЛУЧАВАНЕ В МАГАЗИНА
за да не чакате у дома!

Очаквайте да се свържем с вас с потвърждение на поръчка за получаване в магазина ни!
Поръчай до BOX NOW преди 15:00 в работни дни за София и вземи в същия ден!
Безплатна доставка
Гаранция - 2 години
Цената е с включен ДДС - 20%
ПРИНТИРАЙ
Харесай пръв!
СПОДЕЛИ

logitech

G735 БЕЗЖИЧНИ ГЕЙМИНГ СЛУШАЛКИ

G735 безжичните гейминг слушалки от колекцията Aurora предоставят максимален комфорт за всички геймъри и са подходящи за по-малки размери на главата. Играй супер удобно с меката като облак лента за глава и въртящи се наушници. Идеални както за компютър, така и за мобилни устройства с безжичната технология LIGHTSPEED и Bluetooth® свързаност. Предлага се в основен цвят White Mist с възможност за цветово персонализиране с аксесоари, които се продават отделно.

ПРИВЛИЧАЙ ПОГЛЕДИТЕ!

Безжичните геймърски слушалки G735 увеличават комфорта за всички играчи и са подходящи за по-малки размери на главата. Приготви се за незабравими приключения с аудио, микрофонна и RGB технологии от геймърски клас.

logitech
logitech

ПРОМЕНЯЩО ИГРАТА УДОБСТВО

G735 са специално създадени за целодневен комфорт за всички геймъри, включително играчи с по-малък размер на главата – и могат да поберат рамки на очила и малки обеци. Играй с максимален комфорт с този неповторим лек дизайн, обвит в плюшена, подплатена регулируема лента за глава, меки материали навсякъде и най-удобните въртящи се наушници.

ИГРАЙ СЪС СВЕТЛИНАТА

Покажи твоя уникален стил и настроение! G735 разполагат с меко, зонално Lightsync RGB с четири предварително зададени завладяващи анимации за възпроизвеждане на настроението, с характерната за Aurora Collection подсветка, която наричаме Play Moods. Имаш и много опции да персонализираш светлинния си облик и анимационни ефекти с програмируеми RGB цветове, използвайки безплатния софтуер G HUB.

logitech
logitech

ИГРАЙ СЪС СКОРОСТТА НА СВЕТЛИНАТА.

Можеш да навлезеш в нови игрови светове и задълбочени разговори мигновено. Просто свързваш USB приемника към компютъра си и получаваш ултра-отзивчива безжична връзка LIGHTSPEED от гейминг клас. След това можеш да добавиш и Bluetooth, когато синхронизираш със съвместимо устройство. Да, точно така! Можеш да слушаш и двете едновременно и да регулираш силата на звука. Остани в играта с 16+ игрални часа живот на батерията*. Мултимедийните контроли, включително за заглушаване, се намират на ухото за бърза и удобна настройка или промяна.

*16 часа безжично време за игра с пълно осветление при 50% сила на звука. 56 часа с изключено осветление при 50% сила на звука. Може да варира в зависимост от характеристиките на разреждането на батерията, потребителя и компютърните условия.

ЧУЙ И БЪДИ ЧУТ/А

Чуй цялата игра, филм, музика или каквото те интересува с ясни и бумтящи 40 mm говорители. Съвместимостта с Dolby Atmos™ и Windows Sonic™ Spatial Sound гарантира, че се пренасяш от твоето пространство направо в играта. С G735 звучиш по най-добрия начин! G735 са първите слушалки на Logitech G с новата микрофонна технология Blue VO!CE за модулиране на гласа на геймъра с подвижен микрофон и избрани от теб Blue VO!CE филтри.

logitech
logitech

СНАБДИ СЕ С ТОЧНАТА ЕКИПИРОВКА ОТ G HUB

С геймърския софтуер G HUB можеш да настроиш твоя аудио еквилайзер – да усилиш басите или да балансираш високите ноти. След това запазваш настройките си в G HUB или директно на слушалките, така че да са винаги готови, където и да играеш. Можеш да модулираш гласа си с цялостен EQ микрофонен тунер и страхотни Blue VO!CE филтри, които ще те направят да звучиш страхотно. А пък с LIGHTSYNC ще се чувстваш и изглеждаш вълшебно с персонализирани цветове, анимации и дори ефекти, които реагират на твоя звук или екран. G HUB ти дава възможността да покажеш твоята уникалност: включваш се лесно и персонализираш звука и стила си точно както искаш.

ВЗЕМИ ГИ

Покажи се. Направи ги свои. Създай свои уникален изглед с наушници и накрайници за микрофона, налични в Pink Dawn и Green Flash цветове. Когато дойде време да отидеш някъде да поиграеш, вземи G735 и безжичната геймърска мишка G705 в красивия калъф и организирай кабелите със специалния аксесоар в стила на Aurora Collection.

logitech
>

Характеристики
    • Форма Over ear
    • Свързване Bluetooth / Безжично
    • Микрофон Да
    • Честоти на слушалката 20 Hz - 20 KHz
    • Обхват До 20 m
    • Автономия на батерията До 16 часа / до 56 часа (с изключена подсветка)
    • Импеданс (ohm) 38 Ohm
    • Други характеристики RGB подсветка. Logitech Lightspeed приемник
Нуждаете се от помощ?
Пишете ни!

За да виждаш всички твои любими продукти, нашият сайт използва cookies

Виж повече >