Моята кошница

Razer Gaming Headset Kraken X Kitty Bluetooth Quartz

Bluetooth 5.0 (Over Ear) Gaming Headset за котешки стил, с динамични говорители 40mm и вътрешни beamforming микрофони, осветление Razer Chroma™ RGB и Razer Audio App!
Каталожен номер: 3822575
219.00 лв

Първоначална вноска

Unicredit TBI ПБ Лични финанси
Сума на кредита
3
месеца
5
месеца
6
месеца
9
месеца
10
месеца
12
месеца
18
месеца
24
месеца
36
месеца
Лизингови схеми ( от 38.69 лв. / месец )
ПОЛУЧАВАНЕ В МАГАЗИНА
за да не чакате у дома!

Очаквайте да се свържем с вас с потвърждение на поръчка за получаване в магазина ни!
Поръчай до BOX NOW преди 15:00 в работни дни за София и вземи в същия ден!
Безплатна доставка
Гаранция - 2 години
Цената е с включен ДДС - 20%
ПРИНТИРАЙ
Харесай пръв!
СПОДЕЛИ

С един поглед

The Meow Factor. Now Mobile: Gaming Headset Kraken Kitty на Razer става безжичен (Bluetooth 5.0) и подобрява личния ти стил - където и да се намираш!

Покажи своята уникална личност и страстта си по най-цветния начин, който можеш да си представиш, използвайки осветлението Razer Chroma™ RGB и практичния Razer Audio App за устройства iOS и Android.

Включва Kitty Ears & Earcups, вградени beamforming микрофони с високо качество с Noise Cancelation (100 Hz ~ 10 kHz, 96 dB/mW, 32Ω), специално проектирани говорители 40mm (20 ~ 20kHz) с поддръжка на Gaming Mode за неповторим звук, вградени в слушалката контролери, лента за глава с по-дебела подплата и ергономични "Plush Leatherette" наушници от пяна за безкрайни gaming сесии!

Автономията достига 50 часа с изключено RGB осветление и до 20 часа, ако желаеш да покажеш на всички котешкото си настроение!

Razer Kraken BT Kitty Edition - Quartz
 
 
Със силата на Razer Chroma™
С 16,8 милиона цвята и светлинни ефекти, цветовите комбинации са наистина безкрайни, за да персонализираш слушалките си. Говорителите 40 mm осигуряват богат звук, за да се наслаждаваш максимално на музиката на любимата си игра, докато котешките уши показват уникалния ти стил, привличайки вниманието на всички във всеки stream!
 
 
Gaming Mode 40ms!
Активирай Gaming Mode (Low Latency 40ms), за да увеличиш безжичната производителност на слушалките по време на Competitive Matches - така че да бъдеш по-бърз в реакциите си - с още по-синхронизирани звук и картина.
 
 
Bluetooth 5.0
Когато не са в Gaming Mode, безжичната връзка на слушалките остава стабилна и консумира по-малко енергия, което означава, че автономията им може да достигне 20 часа с активирано RGB осветление или 50 часа с изключено RGB осветление.
 
 
Чуваш и се чуваш!
Безжичните слушалки Razer Kraken BT Kitty Edition предоставят богато аудио изживяване, което увеличава удоволствието по време на gaming, с чисти високи и средни, но и с дълбок, впечатляващ бас. Dual beamforming микрофоните са създадени, за да абсорбират по-малко шум от всяка друга посока, така че да се чуваш перфектно.

Характеристики
    • Тип Headset
    • Форма Over ear
    • Свързване Безжично
    • Микрофон Вграден
    • Настройка на звука Да
    • Честоти на слушалката 20 Hz - 20 KHz
    • Честоти на микрофона 100 Hz - 10 KHz
    • Чувствителност 96.0 dB
    • Конзола PC / Smartphone
    • Цвят Розов
    • Тегло 298 g
Нуждаете се от помощ?
Пишете ни!

За да виждаш всички твои любими продукти, нашият сайт използва cookies

Виж повече >