Моята кошница

Razer Gaming Headset Ultimate Xbox One Thresher

Ултимативният gaming headset за Xbox One идва с подплата от мека кожа, лек корпус и lag-free Dolby Digital звук 7.1 канала, предоставяйки върхово звуково изживяване!
Каталожен номер: 2748002
549.00 лв

Първоначална вноска

Unicredit TBI Postbank BNP Pariba
Сума на кредита
3
месеца
6
месеца
9
месеца
12
месеца
24
месеца
36
месеца
Лизингови схеми ( от 28.36 лв. / месец )
ПОЛУЧАВАНЕ В МАГАЗИНА
за да не чакате у дома!
Изберете дата:
Изберете час

Заповядайте в магазин Плесио, София, ул.Ангел Кънчев 5!

Заявките се обработват в рамките на 24 часа.

*В случай, че не успеете да вземете продуктите си от магазина в посоченото време, те ще бъдат запазени за Вас още един ден.
По заявка
Безплатна доставка
Гаранция - 2 години
Цената е с включен ДДС - 20%
ПРИНТИРАЙ
Харесай пръв!
СПОДЕЛИ

С един поглед

 

Razer Thresher Ultimate Wireless Surround представлява “must have” периферия за всеки притежател на Xbox One. Предоставя абсолютно аудио изживяване на конзолата на Microsoft, осигурявайки lag-free Dolby Digital и Dolby Headphone 7.1 звук. Ще се потопиш напълно в световете на любимите си игри и те ще оживеят около теб. Слушалките са подплатени с мека кожа, леки са и батерията им предоставя голяма автономия. Това е най-добрият gaming headset за Xbox One.

Turbo-X
 
 
Lag-free Dobly Digital 7.1 звук

С Thresher Ultimate ще се насладиш на безжичен звук, без никакво забавяне (lag-free)! Слушалките на Razer ти предоставят безжична свобода, знаейки, че звукът ти трябва да бъде достоен за класата на Xbox One.

 
 
Издръжлива батерия

Какво да правиш с твоя gaming headset, ако батерията му не може да издържи на при дългите gaming sessions? За щастлие с Thresher Ultimate няма да имаш такива въпроси, тъй като само с едно зареждане батерията му издържа 16 часа. Играй смело, твоят headset няма да те предаде!

 
 
Никога не си виждал подобни слушалки!

Слушалките Thresher Ultimate ще те спечелят още при първия ти контакт с тях. Възглавничките разполагат със специални отвори, за да улеснят всички, които носят очила. Подплатени са с мека кожа, изолирайки външните шумове, като успоредно с това предоставят изключителен комфорт.

Turbo-X
 
Леки за удобна употреба

Razer Thresher Ultimate са изключително леки. Тежат само 408 грама, за да бъдат удобни при употреба, удължавайки твоите gaming sessions.

Turbo-X
ς
Зареждане от базата

Зареждат се с помощта на придружаващата ги база. С минималистичен и опростен дизайн, ще зареди батерията на Thresher Ultimate за нула време, позволявайки ти да се върнеш отново към играта!

Характеристики
  • Тип Headset
  • Форма Over ear
  • Свързване Безжично
  • Звук Dolby Surround 7.1
  • Микрофон Вграден
  • Настройка на звука Да
  • Честоти на слушалката 12 Hz - 28 KHz
  • Честоти на микрофона 100 Hz - 10 KHz
  • Конзола PC / Xbox ONE / Xbox ONE S
  • Импеданс (ohm) 32 Ohm
Нуждаете се от помощ?
Пишете ни!

За да виждаш всички твои любими продукти, нашият сайт използва cookies

Виж повече >