Моята кошница
свежо

Corsair Mouse Glaive Pro RGB Gaming Wired

Каталожен номер: 3261433
169.00 лв

Първоначална вноска

Unicredit TBI Postbank BNP Pariba
Сума на кредита
3
месеца
6
месеца
9
месеца
12
месеца
24
месеца
36
месеца
Лизингови схеми ( от 29.86 лв. / месец )
ПОЛУЧАВАНЕ В МАГАЗИНА
за да не чакате у дома!
Изберете дата:
Изберете час

Заповядайте в магазин Плесио, София, ул.Ангел Кънчев 5!

Заявките се обработват в рамките на 24 часа.

*В случай, че не успеете да вземете продуктите си от магазина в посоченото време, те ще бъдат запазени за Вас още един ден.
Безплатна доставка
Гаранция - 2 години
Цената е с включен ДДС - 20%
ПРИНТИРАЙ
Харесай пръв!
СПОДЕЛИ

С един поглед
 

Glaive Pro RGB на Corsair е създадена за ненадмината производителност и несравнимо удобство, със специална форма и усъвършенствани характеристики, които осигуряват бърза реакция и абсолютен контрол за безкрайни часове gaming!

Адаптирай мишката към стила си, използвайки трите различни thumb grips, PixArt сензора 18000 DPI (със стъпка до 1 DPI), 3-зоновата подсветка и CORSAIR CUE, за да се насладиш на неповторимо gaming изживяване.

 

Turbo-X
Turbo-X
Чувствителност
18000 DPI

Чувствителността на мишката достига 18000 DPI (dots per inch). Оптичният сензор с висока резолюция “zero-acceleration” изпълнява движения с изключителна прецизност и плавност, за да не изгубиш нито един пиксел!

Turbo-X
Бутони
6 програмируеми

Разполага със 6 бутона, които могат да се програмират за изпълнение на много команди, така че да направиш гейминга още по-лесен. Бутоните са механични за по-голяма точност при натискане.

Turbo-X
Управление
3 Thumb Grips

С три различни thumb grips, мишката се променя, така че да отговаря на личните ти изисквания, предоставяйки дългочасов и удобен gaming.

Turbo-X
Вградена памет
3 On-board game profiles

Разполага с вградена памет, за да запазиш до 3 game profiles, които са ти необходими, с всички шорткъти и настройки на подсветката, които ти харесват. По този начин, ще бъдеш владетелят на игрите, където и да отидеш.

 
 
Абсолютна точност върху всеки mousepad!

Corsair Glaive Pro RGB е професионален инструмент с максимална прецизност на сензора 18000 DPI и настройка на 1 DPI. С няколко думи, имаш на твое разположение 18000 опции DPI, за да избираш във всяка игра. Също така, можеш да използваш мишката върху всеки mousepad, така че винаги да имаш оптимална производителност.

 
 
3 светлинни зони

RGB подсветката на мишката може да стана толкова впечатляваща, колкото и възможностите й! Адаптирай 3-зоновата подсветка в цветовете, които ти харесват и настрой нюансите отделно за всяка зона, така че да отговаря на твоята естетика.

 
 
Суичове OMRON

Оборудвана с устойчиви OMRON суичове, които издържат приблизително 50 милиона клика, Corsair Glaive Pro RGB е напълно функционална за много дълъг период от време, давайки значително предимство на играча, който я използва.

Turbo-X
Всеки "клик" е от значение!

На бойното поле всеки «клик» има значение. Създадена за незабавна реакция и gaming постижения, разполага с програмируеми и бързи бутони с OMRON суичове и устойчивост до 50000000 клика.

Turbo-X
Удобен захват

Както и да държиш мишката, ергономичният й дизайн и 3-те различни thumb grips ще те улеснят и ще ти предоставят удобен захват за дългочасов gaming.

Turbo-X
Corsair CUE

Със софтуера CUE (Corsair Utility Engine) създаваш динамични светлинни ефекти, регулирайки нюансите и интензитета на 3-те зони на мишката според твоя вкус. Можеш също да създадеш макроси за още по-голямо удобство.

Характеристики
    • Употреба Gaming
    • Технология Optical
    • Интерфейс на свързване С кабел
    • Бутони 6 програмируеми
    • Други характеристики 18000 Dpi
Нуждаете се от помощ?
Пишете ни!

За да виждаш всички твои любими продукти, нашият сайт използва cookies

Виж повече >