ОБАДИ СЕ БЕЗПЛАТНО НА 080018200
Моята кошница
Промо

Logitech Mouse G502 HERO High Performance Gaming Wired

С 11 програмируеми бутона, регулируема подсветка и оптичен сензор 16000 DPI, за да бъдеш победител във всяка битка!
Каталожен номер: 2974436
139.99 лв

Първоначална вноска

Unicredit TBI Postbank BNP Pariba
Сума на кредита
3
месеца
5
месеца
6
месеца
9
месеца
10
месеца
12
месеца
18
месеца
24
месеца
36
месеца
Лизингови схеми ( от лв. / месец )
ПОЛУЧАВАНЕ В МАГАЗИНА
за да не чакате у дома!

Очаквайте да се свържем с вас с потвърждение на поръчка за получаване в магазина ни!
Безплатна доставка
Гаранция - 3 години Logitech
Цената е с включен ДДС - 20%
ПРИНТИРАЙ
Харесай пръв!
СПОДЕЛИ

С един поглед


Gaming мишка, готова за всичко: Logitech G502 HERO е супер оръжие, което ще ти даде предимство в игрите! С усъвършенстван оптичен сензор HERO - чувствителността, на който достига 16000 DPI, регулируемо тегло, механични суичове с издръжливост 50 милиона клика,  LIGHTSYNC RGB подсветка и 11 програмируеми бутона, ще те вкара в играта!

Turbo-X
Turbo-X
Чувствителност
16000 DPI

За невероятна прецизност и плавност на движенията можеш да определиш степента на чувствителност от 100 до 16000 dpi, дори по време на битка!

Turbo-X
Бутони
11 програмируеми

Разполага с 11 програмируеми бутона, за да поставиш оръжията и желаните функции на правилното място!

Turbo-X
Кабел
Издръжлив кабел

Специално създаденият екраниран кабел е готов да издържи на всяко движение по време на gaming, за да те притесняват единствено твоите опоненти!

 
 
Сензор HERO 16K

Проектиран изцяло от нулата, HERO е най-добрият gaming сензор. С изключително бърз frame rate, може да достигне 400+ IPS в диапазон от 100 до 16000 DPI, със zero smoothing, filtering или acceleration. Минимизирайки ускорението и подобрявайки насочването, може да приеме всяко предизвикателство, стига да регулираш правилно DPI чрез Logitech Gaming Software (LGS).

 
 
Пълен контрол

Използвай Logitech Gaming Software, за да програмираш любимите си команди и макроси на всеки един от 11-те бутона. Запази до 5 различни профила директно в мишката, така че настройките ти да са винаги на твое разположение.

 
 
Регулируемо тегло

Изчисли теглото на мишката и го използвай в твоя полза. G502 HERO идва с 5 тежести по 3.6g, които могат да се поставят отпред, отзад, отляво, отдясно или в центъра. Експериментирай с подравняването и баланса, така че да намериш идеалното съчетание и да оптимизираш представянето си в играта.

 
 
LIGHTSYNC RGB

Технологията LIGHTSYNC представлява следващата стъпка в RGB подсветката. Избирай от 16,8 милиона цвята и синхронизирай светлинните ефекти с останалите си Logitech G устройства, използвайки Gaming Software на Logitech. В комбинация с графиките и звука на играта, ще ти предостави най-впечатляващото RGB изживяване. 

 
 
Game Ready

Освен основните функции, много детайли на G502 HERO са създадени внимателно, за да отговорят на потребностите и на най-взискателните геймъри: бутони с механични суичове, които издържат 50 милиона клика, екраниран (braided) кабел с cable-loop, гумирани странични grips, магнитен слот за тежестите и много други, с цел невероятното gaming изживяване.

 

Характеристики
    • Употреба Gaming
    • Технология Optical
    • Интерфейс на свързване С кабел
    • Бутони 11 програмируеми
    • Други характеристики 16000 Dpi. Скрол в 4 посоки. Регулируемо тегло
Нуждаете се от помощ?
Пишете ни!

За да виждаш всички твои любими продукти, нашият сайт използва cookies

Виж повече >