Моята кошница

Razer Mouse Viper Wired

С оптичен сензор 5G 16000 DPI, 8 програмируеми бутона и тегло само 69g, предоставя абсолютен контрол!
Каталожен номер: 3303640
179.00 лв

Първоначална вноска

Unicredit TBI BNP Pariba
Сума на кредита
3
месеца
6
месеца
9
месеца
12
месеца
24
месеца
36
месеца
Лизингови схеми ( от 31.62 лв. / месец )
ПОЛУЧАВАНЕ В МАГАЗИНА
за да не чакате у дома!
Изберете дата:
Изберете час

Заповядайте в магазин Плесио, София, ул.Ангел Кънчев 5!

Заявките се обработват в рамките на 24 часа.

*В случай, че не успеете да вземете продуктите си от магазина в посоченото време, те ще бъдат запазени за Вас още един ден.
Безплатна доставка
Гаранция - 2 години
Цената е с включен ДДС - 20%
ПРИНТИРАЙ
Харесай пръв!
СПОДЕЛИ

С един поглед
 

Създадена в сътрудничество с професионални геймъри на eSports, Razer Viper е една от най-леките и гъвкави gaming мишки на пазара!

С нови оптични суичове, които предоставят 3 пъти по-голяма скорост в сравнение с традиционните механични суичове, оптичен сензор 5G 16000 DPI за максимална точност (450"/s), 8 бутона с възможност за програмиране, лека и ергономична конструкция (само 69 грама) и кабел Speedflex за още по-голямо улеснение при употреба, Razer Viper ти предлага това, което винаги си искал: пълен контрол!

Turbo-X
 
 
Razer™ Optical Mouse Switch

Всеки клик, който правиш се активира със скоростта на светлината. Оптичните суичове на Razer Viper използват инфрачервени лъчи, за да регистрират с изключителна скорост всеки клик. Като резултат от това се постига най-доброто време за реакция на пазара - само 0,2mm/sec. Директната активация елиминира двойните кликове и debounce, давайки ти пълен контрол!

 
 
Оптичен сензор Razer 5G

С tracking accuracy 99,4% и резолюция до 16000 DPI, Razer 5G Optical Sensor предоставя "убийствена" точност. Когато се комбинира с естествената ти сръчност, Razer Viper се превръща в перфектното "оръжие" в играта!

 
 
Лека конструкция!

Razer Viper тежи само 69 грама, без да прави никакъв компромис с устойчивостта. Тя е лека и ергономична gaming мишка, която осигурява по-бърз и по-контролиран отговор, повишавайки скоростта на реакцията ти в битката!

 
 
Кабел Razer™ Speedflex

В опита си да предостави всяко възможно предимство, Razer създава кабел, който позволява възможно най-плавно движение. Razer Viper разполага с изключително гъвкав кабел Razer™ Speedflex, предоставяйки ти удобен и безпроблемен контрол с минимално съпротивление!

Характеристики
    • Употреба Gaming
    • Технология Optical
    • Интерфейс на свързване С кабел
    • Бутони 8 програмируеми
    • Други характеристики 16000 Dpi
Нуждаете се от помощ?
Пишете ни!

За да виждаш всички твои любими продукти, нашият сайт използва cookies

Виж повече >