Моята кошница

@Work Стол Gaming Nemesis Blue Lines

Каталожен номер: 4097815
465.00 лв

Първоначална вноска

Unicredit TBI ПБ Лични финанси
Сума на кредита
3
месеца
5
месеца
6
месеца
9
месеца
10
месеца
12
месеца
18
месеца
24
месеца
36
месеца
Лизингови схеми ( от лв. / месец )
ПОЛУЧАВАНЕ В МАГАЗИНА
за да не чакате у дома!

Очаквайте да се свържем с вас с потвърждение на поръчка за получаване в магазина ни!
Цената е с включен ДДС - 20%
ПРИНТИРАЙ
Харесай пръв!
СПОДЕЛИ

С един поглед
Един сериозен геймър има нужда от подходящия стол! Gaming столът Nemesis Blue Line ще се превърне в отправна точка за безброй битки! Черният цвят със сини детайли и логото N (Nemesis) ще ти даде силата да се изправиш срещу най-трудния противник! Разполага със здрав метален корпус, отделна възглавничка за кръста за допълнителен комфорт и облегалка за глава с подвижна възглавничка за защита на врата. Седалката се накланя до 177° и има механизъм relax тип Βucket, така че може да се регулира според предпочитанията ти.
Καρέκλα Γραφείου Gaming Nemesis Blue Lin
Καρέκλα Γραφείου Gaming Nemesis Blue Lin
Тип механизъм
Relax тип Βucket
Благодарение на механизма Bucket, седалката поддържа всяко движение на тялото и помага в запазването на правилна стойка. Премести и "заключи" облегалката в удобната за теб позиция и се наслади на максимален комфорт.
 Καρέκλα Γραφείου Gaming Nemesis Blue Lin
Материал
Еко кожа с високо качество
Идеалният стол за удобен gaming. Висококачествената конструкция и усещането за лукс, което придава еко кожата осигуряват стила и основата, напълно подхождащи на един победител!
 
 
Влез в играта!
Столът Nemesis е готов за неповторим gaming и не само. Благодарение на усъвършенствания дизайн и удобната седалка, единственото, за което ти остава да мислиш, е победата. Настани се удобно и се приготви да побеждаваш!
 
 
Твоят съюзник по пътя към върха!
Високата облегалка на стола Nemesis идва с уникален gaming дизайн, за да те подкрепя във всяка битка. Височината в комбинация с бойната естетика на гърба го превръщат в най-добрия съюзник в игрите, който ще те отведе до върха!
Καρέκλα Γραφείου Gaming Nemesis Blue Lin
 
Регулируеми подлакътници
Подлакътниците на стола могат да се регулират в 3 позиции (нагоре и надолу, надясно и наляво, навътре и навън), с цел да осигурят правилната опора на ръцете и лактите.
 Καρέκλα Γραφείου Gaming Nemesis Blue Lin
 
Максимален комфорт
Nemesis идва с възглавнички за кръста и главата, които предоставят необходимия комфорт. Можеш да ги поставиш на желаната от теб височина, а ако мислиш, че са излишни, можеш напълно да ги махнеш.

Характеристики
    • Основа на стол Метална
    • Тип Геймърски стол
    • Материал Еко кожа
    • Подлакътници 3D
    • Механизъм Relax Bucket
Нуждаете се от помощ?
Пишете ни!

За да виждаш всички твои любими продукти, нашият сайт използва cookies

Виж повече >