Моята кошница

Apple Ci3 256 MacMini Desktop (Intel Core i3/8 GB/256 GB SSD//HD Graphics)

5x по-висока производителност, 4-ядрени и 6-ядрени процесори Intel Cοre 8-мо поколение, повече RAM памет и PCIe-based SSDs: Mac mini се завръща!
Каталожен номер: 3440516
1849.00 лв

Първоначална вноска

Unicredit TBI BNP Pariba
Сума на кредита
3
месеца
6
месеца
9
месеца
12
месеца
24
месеца
36
месеца
Лизингови схеми ( от 57.01 лв. / месец )
ПОЛУЧАВАНЕ В МАГАЗИНА
за да не чакате у дома!
Изберете дата:
Изберете час

Заповядайте в магазин Плесио, София, ул.Ангел Кънчев 5!

Заявките се обработват в рамките на 24 часа.

*В случай, че не успеете да вземете продуктите си от магазина в посоченото време, те ще бъдат запазени за Вас още един ден.
По заявка
Безплатна доставка
Гаранция - 2 години за физически лица, 1 година за юридически
Цената е с включен ДДС - 20%
ПРИНТИРАЙ
Харесай пръв!
СПОДЕЛИ

С един поглед
 

Mac mini - най-малкият desktop Mac на всички времена - се завръща обновен, готов да предостави «големи» постижения!

С 4-ядрени и 6-ядрени процесори Intel Cοre 8-мо поколение, графични карти Intel UHD Graphics 630, памет DDR4-2400 до 64GB* за светкавична реакция, PCIe-based SSD за съхранение с вместимост до 2TB*, Apple T2 Security Chip за по-голяма сигурност и гъвкавост, множество портове (HDMI 2.0, Thunderbolt 3/USB Type-C, USB 3.0, 3.5mm Jack, Ethernet), цвят Space Grey и macOS Mojave, това е най-мощният и най-красивият Mac Mini, създаван до момента!

Turbo-X
 
 
5x по-висока производителност

С 4-core/6-core процесори Intel Core 8-мо поколение, Turbo Boost до 4,6 GHz и графики Intel UHD, Mac mini предоставя до 5 пъти по-висока производителност от предишното поколение, въвеждайки потребителя в света на обработката на снимки и видео, създаването на музика и разработването на софтуер, създаването на код и на взискателни приложения. С RAM памет DDR4-2666 до 64GB, Mac mini може да зарежда по-големи файлове, да стартира повече виртуални системи (VMs) и да управлява още по-големи бази данни. 

 
 
All-Flash съхранение

Интегрирайки PCIe-based SSDs, новият Mac mini разполага със скоростта и надеждността на all-flash съхранението. С вместимост, която достига 2TB, средствата за съхранение, които се използват в Mac mini са до 4 пъти по-бързи, така че работата с големи файлове и отварянето на много приложения се осъществява по-бързо и по-лесно от всякога.

 
 
Thunderbolt 3 & 10Gb Ethernet

С 4 порта Thunderbolt 3 - двойно повече от предишното поколение - всеки един с 2x производителност, новият Mac mini може да се свърже към устройства за съхранение с висока скорост, 4K и 5K Thunderbolt монитори и да предостави 3 изхода за картина. Разполага също с един порт HDMI 2.0, два порта USB-A, изход за звук 3.5mm и Gigabit Ethernet, така че да може да се свърже почти към всичко. А за изключително бързо свързване в мрежа, Mac mini се предлага вече и с опция за 10GB Ethernet.

 
 
Изработен от 100% рециклиран алуминий

Използвайки алуминиева сплав, създадена от Apple, Mac mini предоставя същата сила, устойчивост и безупречен завършек - без необходимост от извличане на нов алуминий от земята, намалявайки въглеродния отпечатък (по време на производствения процес на системата) с 50%. Резултатът е един невероятно красив и мощен Mac mini, с диахронично Space Grey покритие.

 
 
macOS Mojave

Операционната система mac е сърцето на всеки Mac. Позволява ти да правиш неща, които не можеш да правиш с други компютри, тъй като е създадена специално за хардуера, с който работи – и обратното. MacOS Mojave се придружава също от пълен пакет прекрасно проектирани приложения. Работи безупречно с iCloud, така че снимки, документи и всички твои файлове да останат актуални за всички твои устройства. Твоят Mac ще работи безупречно с твоя iPhone. И от самото начало е проектиран с оглед сигурността и защитата на твоите лични данни.

Характеристики
  • Операционна система Mac OS
  • Графична карта Intel HD Graphics
  • Производител на процесора Intel
  • Технология на процесора Core i3
  • Тактова честота на процесора 3.60 GHz
  • Брой ядра на процесора 4
  • Памет обем 8 GB
  • Памет DDR4 2666 MHz
  • Вместимост на твърдия диск 256 GB
  • Тип твърд диск SSD
  • Монитор Няма
Нуждаете се от помощ?
Пишете ни!

За да виждаш всички твои любими продукти, нашият сайт използва cookies

Виж повече >