Моята кошница

Asus VGA GeForce RTX 4060 Dual OC Edition 8 GB

Висока производителност с резолюция 1080p или 1440p! GeForce® RTX™ 4060 GPU разполага с 3072 ядра CUDA® и 8GB памет GDDR6!
Каталожен номер: 4279328
749.00 лв

Първоначална вноска

Unicredit TBI ПБ Лични финанси
Сума на кредита
3
месеца
5
месеца
6
месеца
9
месеца
10
месеца
12
месеца
18
месеца
24
месеца
36
месеца
Лизингови схеми ( от 38.70 лв. / месец )
ПОЛУЧАВАНЕ В МАГАЗИНА
за да не чакате у дома!

Очаквайте да се свържем с вас с потвърждение на поръчка за получаване в магазина ни!
Поръчай до BOX NOW преди 15:00 в работни дни за София и вземи в същия ден!
Безплатна доставка
Гаранция - 3 години
Цената е с включен ДДС - 20%
ПРИНТИРАЙ
Харесай пръв!
СПОДЕЛИ

С един поглед

GeForce® RTX™ 4060 на NVIDIA е проектирана да предостави висока производителност на геймърите и създателите на съдържание.

Базирана на енергийно ефективната архитектура NVIDIA Ada Lovelace, GeForce® RTX™ 4060 в комбинация с новата подобрена технология DLSS 3 (Deep Learning Super Sampling 3) предлага отлична производителност и висококачествена графика при резолюция 1080p или дори 1440p.

3-тото поколение ядра RT (Ray Tracing) и 4-тото поколение ядра Tensor бележат нова ера в ускоряването на хардуерното проследяване на лъчи в реално време и невронното изобразяване на графики, тъй като във втория случай изкуственият интелект се използва за генерирането на пикселите.

GeForce® RTX™ 4060 интегрира 3072 ядра CUDA® и 24 SM модула или Streaming Multiprocessors (24 ядра RT, 96 ядра Tensor, 48 Units ROP) и се придружава от 8 GB памет GDDR6.

ASUS Dual GeForce RTX™ 4060 OC Edition 8GB GDDR6 е оборудвана с отлично решение за охлаждане, което включва вентилатори Axial-tech за увеличаване на въздушния поток към радиатора, 2,5-слотов дизайн за по-лесно инсталиране в по-малки кутии и допълнително захранване чрез стандартен 8-pin PCI-E конектор. Ако търсиш видеокарта за gaming с резолюция 1080p или 1440p, ASUS Dual GeForce RTX™ 4060 OC Edition 8GB GDDR6 е идеално решение. Освен това е овърклокната (OC Edition), така че можеш да очакваш по-висока производителност в сравнение с обикновената версия out-of-the-box.

ASUS Dual GeForce RTX™ 4060 OC Edition 8GB GDDR6
NVIDIA GeForce® RTX™ 4060
GPU
NVIDIA GeForce® RTX™ 4060
GeForce® RTX™ 4060 GPU се базира на архитектурата "NVIDIA Ada Lovelace" и интегрира 3072 CUDA® ядра, 3-то поколение Ray Tracing ядра, 4-то поколение Tensor ядра и поддържа DirectX® 12 Ultimate, Ray Tracing, NVIDIA DLSS 3 и други.
NVIDIA GeForce® RTX™ 4060
Памет
8GB GDDR6
Благодарение на паметта 8GB GDDR6 със скорост 17Gbps се постига висока производителност в най-взискателните съвременни игри и с настройките за качество на графиката на най-високо ниво.
GeForce® RTX™ 4060
Memory Interface
128-bit
Memory interface е 128-bit, така че можеш да очакваш висока производителност, тъй като казано с прости думи, може да се "прехвърли" по-голям обем данни от и към паметта.
 
 
Квантов скок в производителността
GeForce® RTX™ 40-series се базира на най-енергийно ефективната архитектура NVIDIA Ada Lovelace, която представлява "квантов скок" както в производителността, така и в графиките, задвижвани от AI (изкуствен интелект). Новите SMs (Streaming Multiprocessors) предлагат до 2 пъти по-висока производителност и до 2 пъти по-висока енергийна ефективност с 4-то поколение Tensor ядра и 3-то поколение RT (Ray Tracing) ядра, в сравнение с миналото.
 
 
Супер реализъм, супер скорост!
Архитектурата NVIDIA Ada Lovelace разгръща пълния потенциал на технологията за проследяване на лъчи (ray tracing), която симулира поведението на светлината в реалния свят. С уникалната мощност на новата серия GeForce RTX 40 и 3-тото поколение RT ядра (с новите хардуерни модули "Opacity Micromap Engine" и "Micro-mesh Engine") ще се наслаждаваш на gaming изживявания, както никога досега!
 
 
Невронни графики
Технологията DLSS 3, позната като 3-то поколение Deep Learning Super Sampling, в комбинация с Optical Flow Accelerator революционизира невронно-графичната технология (neural-graphics technology) в игрите и приложенията за създаване на съдържание. Технологията на NVIDIA, задвижвана от изкуствен интелект, може вече да генерира пълни кадри за още по-бърз геймплей, тъй като се поддържа от най-популярните графични енджини (Unity, Unreal Engine и др.).
 
 
Обмислен дизайн
GeForce RTX™ 40 Series GPUs са проектирани да осигурят още по-голяма мощност и по-ефективно охлаждане. Един нов капак приютява двата мощни аксиални вентилатора (с Dual Ball Bearings), а сложната система за охлаждане с "металния външен скелет", радиатора с висока плътност и задната плоча поддържат температурите под контрол.
 
 
Вентилатори с технология Axial-tech
Вентилаторите с технология Axial-tech с Dual Ball Fan Bearings (за дълъг живот и устойчивост) са проектирани, за да предоставят 23% повече въздушен поток. Двата крайни вентилатора се въртят срещу централния вентилатор, намалявайки турбуленцията. Функцията "Fan Stop" също се активира, когато температурата на графичния процесор падне под определена температура. Въртенето на вентилаторите е оптимизирано за намалени вибрации, докато "Stop Mode" ги спира напълно, когато температурата е ниска.
 
 
2.5-slot
Благодарение на специалния дизайн на радиатора, на топлинните тръби и на външния корпус, двата вентилатора Axial-tech могат да се възползват от охлаждащите възможности на кутията, за да осигурят термична производителност, която контрастира на малкия размер на видеокартата.
 
 
GPU Tweak II
Софтуерът ASUS GPU Tweak II позволява овърклок и настройка на различни параметри на видеокартата (напр. тайминги на ядрото и паметта, напрежение и т.н.), както и наблюдение на състоянието им в реално време. Освен това ти позволява да регулираш скоростта на въртене на вентилаторите и други компоненти, за да извлечеш максимума от хардуера на графичната си карта.
Game Ready Drivers
 
Game Ready Drivers
GeForce Game Ready драйверите предлагат най-доброто изживяване за любимите ти игри. Разработени са в сътрудничество с програмисти и са обстойно тествани на хиляди хардуерни конфигурации за максимална производителност и надеждност.
GeForce Experience
 
GeForce Experience
Записвай и споделяй видеа, screenshots и livestreams с приятели. Поддържай драйверите си актуални и оптимизирай настройките на играта си. GeForce Experience ти позволява да правиш всичко. Той е основният "спътник" на твоята графична карта GeForce.
NVIDIA G-SYNC
 
NVIDIA G-SYNC
Наслади се на плавен геймплей без насичане с високи честоти на опресняване, плюс HDR и много други. Това е основното go-to оборудване за повечето запалени геймъри.
NVIDIA Ansel
 
NVIDIA Ansel
Превърни скрийшотите (screenshots) в изкуство с този мощен in-game photo mode NVIDIA Ansel, който прави снимки с изключителна резолюция 360 и HDR.
Virtual Reality
 
Virtual Reality
Високоефективните видеокарти от серията NVIDIA® GeForce RTX® 40 предоставят най-завладяващите VR преживявания.
Resizable BAR
 
Resizable BAR
Resizable BAR е усъвършенствана функция PCI Express, която позволява на CPU да осъществява достъп до целия frame buffer на GPU едновременно, подобрявайки производителността в много игри.

Характеристики
    • Chipset nVidia
    • Memory Interface 128 bit
    • Direct X 12 поддръжка Да
    • Памет обем 8 GB
    • Тип памет GDDR6
    • Скорост на паметта 17 Gbps
    • Портове 1x HDMI / 3x Display Port
    • Интерфейс на свързване PCI Express 4.0
    • Модел графична карта RTX 4060
    • Други характеристики Virtual Reality Ready
Нуждаете се от помощ?
Пишете ни!

За да виждаш всички твои любими продукти, нашият сайт използва cookies

Виж повече >