Моята кошница

Asus VGA GeForce RTX 4070 Ti ROG OC 12 GB

Базирана на изключително ефективната архитектура NVIDIA Ada Lovelace, GeForce RTX™ 4070 Ti предлага светкавично бързо проследяване на лъчи, ускорение чрез AI с DLSS 3, нови начини за създаване и много други!
Каталожен номер: 4121015
2199.00 лв

Първоначална вноска

Unicredit TBI ПБ Лични финанси
Сума на кредита
3
месеца
5
месеца
6
месеца
9
месеца
10
месеца
12
месеца
18
месеца
24
месеца
36
месеца
Лизингови схеми ( от 67.80 лв. / месец )
ПОЛУЧАВАНЕ В МАГАЗИНА
за да не чакате у дома!

Очаквайте да се свържем с вас с потвърждение на поръчка за получаване в магазина ни!
Безплатна доставка
Гаранция - 3 години
Цената е с включен ДДС - 20%
ПРИНТИРАЙ
Харесай пръв!
СПОДЕЛИ

С един поглед

BEYOND FAST: с до 12 пъти по-висока производителност в сравнение с легендарната GeForce® GTX 1080 Ti, GeForce RTX™ 4070 Ti на NVIDIA е проектирана, за да предоставя революционна производителност на геймъри и създатели на съдържание!

Базирана на енергийно ефективната архитектура NVIDIA Ada Lovelace, поддържа нови възможности — като Displaced Micro-Meshes, както и подобрената технология DLSS 3 — предоставяйки по-високи постижения в сравнение с GeForce RTX™ 3090 Ti. 3-тото поколение ядра RT (Ray Tracing) и 4-тото поколение ядра Tensor бележат нова ера в ускоряването на хардуерното проследяване на лъчи в реално време и невронното изобразяване на графиките, тъй като във втория случай се използва изкуствен интелект за генериране на пикселите.

Според NVIDIA, GeForce RTX™ 4070 Ti използва средно 43% по-малко енергия по време на gaming (226W в сравнение напр. с 398W на една GeForce RTX™ 3090 Ti), интегрира 7680 ядра CUDA® и 12GB високоскоростна памет GDDR6X (192-bit), предоставяйки стабилно над 120fps в игри с резолюция 1440p (min.).

3,15-slot видеокартата ROG Strix GeForce RTX® 4070 Ti 12GB GDDR6X OC Edition на ASUS идва с нова охладителна система и патентована камера за втечняване, лят под налягане капак и задна плоча за по-голяма издръжливост, цифрова система за захранване с 15K кондензатори за максимална производителност, Auto-Extreme конструкция и нов софтуер GPU Tweak III.

ASUS ROG Strix GF RTX™ 4070 Ti 12GB GDDR6X OC
NVIDIA GeForce® RTX™ 4070 Ti
GPU
NVIDIA GeForce® RTX™ 4070 Ti
Базира се на архитектурата "Ada Lovelace" и включва 7680 CUDA® Cores, 3-то поколение Ray Tracing Cores, 4-то поколение Tensor Cores и поддържа DirectX® 12 Ultimate, Ray Tracing, NVIDIA DLSS 3 и други.
12GB GDDR6X
Памет
12GB GDDR6X
Благодарение на паметта 12GB GDDR6X (21Gbps), се постига висока производителност в най-взискателните съвременни игри и с настройките за качество на графиката на най-високо ниво.
192-bit
Memory Interface
192-bit
Memory interface е 192-bit, така че можеш да очакваш висока производителност, тъй като казано с прости думи, може да се "прехвърли" по-голям обем данни от и към паметта.
 
 
Квантов скок в производителността
GeForce® RTX™ 40-series се базира на най-енергийно ефективната архитектура NVIDIA Ada Lovelace, която представлява "квантов скок" както в производителността, така и в графиките, задвижвани от AI (изкуствен интелект). Новите SMs (Streaming Multiprocessors) предлагат до 2 пъти по-висока производителност и до 2 пъти по-висока енергийна ефективност с 4-то поколение Tensor ядра и 3-то поколение RT (Ray Tracing) ядра, в сравнение с миналото.
 
 
Супер реализъм. Супер скорост!
Архитектурата NVIDIA Ada Lovelace разгръща пълния потенциал на технологията за проследяване на лъчи (ray tracing), която симулира поведението на светлината в реалния свят. С уникалната мощност на новата серия GeForce RTX 40 и 3-тото поколение RT ядра (с новите хардуерни модули "Opacity Micromap Engine" и "Micro-mesh Engine") ще се наслаждаваш на gaming изживявания, както никога досега!
 
 
Невронни графики
Технологията DLSS 3, позната като 3-то поколение Deep Learning Super Sampling, в комбинация с Optical Flow Accelerator революционизира невронно-графичната технология (neural-graphics technology) в игрите и приложенията за създаване на съдържание. Технологията на NVIDIA, задвижвана от изкуствен интелект, може вече да генерира пълни кадри за още по-бърз геймплей, тъй като се поддържа от най-популярните графични енджини (Unity, Unreal Engine и др.).
 
 
FLOW TO VICTORY
ASUS ROG Strix GeForce RTX™ 4070 Ti 12GB GDDR6X OC е фабрично овърклокната (Default Mode @ 2.730 MHz, OC Mode @ 2.760 MHz). Вътрешно и външно, всеки елемент на картата (FanConnect II, Auto-Extreme, Axial-tech, 0dB Technology, Premium Power Delivery, Metal Exoskeleton и т.н.) дава на "чудовищния" GPU необходимото поле за действие и постигане на абсолютната производителност.
 
 
Symphony of Light
Всяка gaming система заслужава осветление със съответната естетика, както е и случаят на ROG Strix GeForce RTX® 4070 12GB GDDR6X OC Edition. Със светлинни елементи ARGB — съвместими с ASUS Aura Sync — върху покритието и в най-десния периметър на картата, имаш безкрайни възможности за персонализиране с цветни или функционални ефекти. Комбинирай ги с огромна гама от съвместими аксесоари и координирай осветлението им, за да създадеш своя собствена уникална настройка за игри.
 
 
Поеми контрола с GPU Tweak ΙΙI
Преработеният софтуер ASUS GPU Tweak III позволява овърклок и настройка на различни параметри на графичната карта (напр. тайминги на ядрото и паметта, напрежение и т.н.), както и да наблюдаваш състоянието им в реално време. Освен това ти дава възможност да регулираш скоростта на въртене на вентилаторите и другите компоненти, за да извлечеш максимума от хардуера на видеокартата.
Game Ready Drivers
 
Game Ready Drivers
GeForce Game Ready драйверите предлагат най-доброто изживяване за любимите ти игри. Разработени са в сътрудничество с програмисти и са обстойно тествани на хиляди хардуерни конфигурации за максимална производителност и надеждност.
GeForce Experience
 
GeForce Experience
Записвай и споделяй видеа, screenshots и livestreams с приятели. Поддържай драйверите си актуални и оптимизирай настройките на играта си. GeForce Experience ти позволява да правиш всичко. Той е основният "спътник" на твоята графична карта GeForce.
NVIDIA G-SYNC
 
NVIDIA G-SYNC
Наслади се на плавен геймплей без насичане с високи честоти на опресняване, плюс HDR и много други. Това е основното go-to оборудване за повечето запалени геймъри.
NVIDIA Ansel
 
NVIDIA Ansel
Превърни скрийшотите (screenshots) в изкуство с този мощен in-game photo mode NVIDIA Ansel, който прави снимки с изключителна резолюция 360 и HDR.
Virtual Reality
 
Virtual Reality
Високоефективните видеокарти от серията NVIDIA® GeForce RTX® 40 предоставят най-завладяващите VR преживявания.
Resizable BAR
 
Resizable BAR
Resizable BAR е усъвършенствана функция PCI Express, която позволява на CPU да осъществява достъп до целия frame buffer на GPU едновременно, подобрявайки производителността в много игри.

Характеристики
    • Chipset nVidia
    • Engine Clock 2790 MHz (OC)
    • Memory Interface 192 bit
    • Direct X 12 поддръжка Да
    • Памет обем 12 GB
    • Тип памет GDDR6X
    • Скорост на паметта 21 Gbps
    • Портове 2x HDMI / 3x Display Port
    • Интерфейс на свързване PCI Express 4.0
    • Размери 33.6 x 15 x 6.3 cm
    • Модел графична карта RTX 4070 Ti
    • Други характеристики Virtual Reality Ready
Нуждаете се от помощ?
Пишете ни!

За да виждаш всички твои любими продукти, нашият сайт използва cookies

Виж повече >