Моята кошница
свежо

MSI GeForce RTX 2080 Ventus V2 8GB

Gaming без ограничения с NVIDIA GeForce RTX GPUs и Next-Gen архитектура Turing, с технология Ray Tracing за реалистични графики!
Каталожен номер: 3234789
1599.00 лв

Първоначална вноска

Unicredit TBI Postbank BNP Pariba
Сума на кредита
3
месеца
6
месеца
9
месеца
12
месеца
24
месеца
36
месеца
Лизингови схеми ( от 49.30 лв. / месец )
ПОЛУЧАВАНЕ В МАГАЗИНА
за да не чакате у дома!
Изберете дата:
Изберете час

Заповядайте в магазин Плесио, София, ул.Ангел Кънчев 5!

Заявките се обработват в рамките на 24 часа.

*В случай, че не успеете да вземете продуктите си от магазина в посоченото време, те ще бъдат запазени за Вас още един ден.
Безплатна доставка
Гаранция - 3 години
Цената е с включен ДДС - 20%
ПРИНТИРАЙ
Харесай пръв!
СПОДЕЛИ

С един поглед
 

Когато говорим за next-gen gaming, говорим за реалистични графики в реално време!

Графичната карта RTX 2080 Ventus V2 8GB интегрира усъвършенствания GeForce RTX 2080 chipset, който се базира на архитектурата Turing. Всяка графична карта RTX разполага с общо 18,9 милиарда транзистори и 3 процесорни blocks: Turing SM, RT Core и Tensor Core.

Използвайки новата по-бърза памет GDDR6, те са до 6 пъти по-ефективни от графичните карти от предишното поколение - пренасяйки на монитора ти силата на Ray Tracing и изкуствения интелект (AI) в игрите.

Turbo-X
Turbo-X
Chipset
NVIDIA GeForce RTX 2080

Базирана на новата архитектура Turing на NVΙDIA, RTX 2080 интегрира всички нови gaming технологии и VR от следващо поколение чрез VirtualLink (USB Τype-C).

Turbo-X
Памет
8GB GDDR6

Голямата автономна памет 8GB GDDR6 до 14Gbps осигурява реалистични графики и гладко движение, за да превърне extreme gaming в детска игра!

Turbo-X
Memory Interface
256-bit

Всичко става светкавично, тъй като комуникацията между графичния процесор GPU и паметта се осъществява с 256-bit.

 
 
GeForce RTX: Първите Ray Tracing Gaming GPUs

Новите RTX графични карти на NVIDIA се базират на архитектурата Turing, предоставяйки уникално ниво на реализъм що се отнася до осветлението, отраженията и сенките. Интегрират много усъвършенствани характеристики и технологии на NVIDIA, като нови библиотеки, APIs, Programmable Shading, алгоритми за изкуствен интелект, VirtualLink VR и NVLink SLI.

 
 
Отлично охлаждане

Ексклузивната технология на вентилаторите TORX 2.0 на MSI позволява достигането на нови нива на охлаждане! Вентилаторите TORX 2.0 са проектирани по такъв начин, че да предоставят въздушен поток с до 22% по-голямо налягане за по-добро и по-бързо охлаждане с невероятно безшумна работа.

 
 
VENTUS V2 за висока производителност

MSI GeForce RTX 2080 VENTUS V2 8GB разполага с подсилен гръб и големи медни heatpipes (до 6mm), които идват в директен контакт с охладителя на картата, предоставяйки ефективно отвеждане на топлината. А в комбинация с висококачествената термоконтактна паста на MSI, превъзхожда конкурентните модели!

 

 
 
Utility Afterburner

Не е просто една графична карта. С Afterburner Utility можеш да увеличиш производителността на графичната карта! Също така ти дава възможност за in game запис на видео, така че да покажеш на всички способностите си.

Характеристики
  • Chipset nVidia
  • Memory Interface 256 bit
  • Памет обем 8 GB
  • Тип памет GDDR6
  • Direct X 12 поддръжка Да
  • Multi Graphics SLI
  • Модел графична карта RTX 2080
Нуждаете се от помощ?
Пишете ни!

За да виждаш всички твои любими продукти, нашият сайт използва cookies

Виж повече >