Моята кошница

MSI VGA GeForce RTX 4060 VENTUS 2X BLACK OC 8 GB

Висока производителност с резолюция 1080p или 1440p! GeForce® RTX™ 4060 GPU разполага с 3072 ядра CUDA® и 8GB памет GDDR6!
Каталожен номер: 4272412
679.00 лв

Първоначална вноска

Unicredit TBI ПБ Лични финанси
Сума на кредита
3
месеца
5
месеца
6
месеца
9
месеца
10
месеца
12
месеца
18
месеца
24
месеца
36
месеца
Лизингови схеми ( от 35.08 лв. / месец )
ПОЛУЧАВАНЕ В МАГАЗИНА
за да не чакате у дома!

Очаквайте да се свържем с вас с потвърждение на поръчка за получаване в магазина ни!
Поръчай до BOX NOW преди 15:00 в работни дни за София и вземи в същия ден!
Безплатна доставка
Гаранция - 3 години
Цената е с включен ДДС - 20%
ПРИНТИРАЙ
Харесай пръв!
СПОДЕЛИ

С един поглед
GeForce® RTX™ 4060 на NVIDIA е проектирана да предостави висока производителност на геймърите и създателите на съдържание.

Базирана на енергийно ефективната архитектура NVIDIA Ada Lovelace, GeForce® RTX™ 4060 в комбинация с новата подобрена технология DLSS 3 (Deep Learning Super Sampling 3) предлага отлична производителност и висококачествена графика при резолюция 1080p или дори 1440p.

3-тото поколение ядра RT (Ray Tracing) и 4-тото поколение ядра Tensor бележат нова ера в ускоряването на хардуерното проследяване на лъчи в реално време и невронното изобразяване на графики, тъй като във втория случай изкуственият интелект се използва за генерирането на пикселите.

GeForce® RTX™ 4060 интегрира 3072 ядра CUDA® и 24 Units SM или Streaming Multiprocessors (24 ядра RT, 96 ядра Tensor, 48 Units ROP) и се придружава от 8 GB памет GDDR6.

MSI GeForce RTX™ 4060 VENTUS 2X BLACK 8G OC е фабрично овърклокната (работната честота може да достигне 2490 MHz в режим Boost, а с функцията "Extreme" може да достигне 2505 MHz) и разполага с усъвършенстван дизайн PCB и VRM, както и с отлична система за охлаждане с heatpipes, подсилена алуминиева задна плоча и 2 вентилатора TORX FAN 4.0. Усъвършенстваният дизайн и качествените компоненти позволяват на потребителя и геймъра да се възползват максимално от възможностите на видеокартата. 
MSI GeForce RTX™ 4060 VENTUS 2X BLACK 8G OC
NVIDIA GeForce® RTX™ 4060
GPU
NVIDIA GeForce® RTX™ 4060
GeForce® RTX™ 4060 GPU се базира на архитектурата "NVIDIA Ada Lovelace" и интегрира 3072 CUDA® ядра, 3-то поколение Ray Tracing ядра, 4-то поколение Tensor ядра и поддържа DirectX® 12 Ultimate, Ray Tracing, NVIDIA DLSS 3 и други.
NVIDIA GeForce® RTX™ 4060
Памет
8GB GDDR6
Благодарение на паметта 8GB GDDR6 със скорост 17Gbps се постига висока производителност в най-взискателните съвременни игри и с настройките за качество на графиката на най-високо ниво.
GeForce® RTX™ 4060
Memory Interface
128-bit
Memory interface е 128-bit, така че можеш да очакваш висока производителност, тъй като казано с прости думи, може да се "прехвърли" по-голям обем данни от и към паметта.
 
 
Квантов скок в производителността
GeForce® RTX™ 40-series се базира на най-енергийно ефективната архитектура NVIDIA Ada Lovelace, която представлява "квантов скок" както в производителността, така и в графиките, задвижвани от AI (изкуствен интелект). Новите SMs (Streaming Multiprocessors) предлагат до 2 пъти по-висока производителност и до 2 пъти по-висока енергийна ефективност с 4-то поколение Tensor ядра и 3-то поколение RT (Ray Tracing) ядра, в сравнение с миналото.
 
 
Супер реализъм, супер скорост!
Архитектурата NVIDIA Ada Lovelace разгръща пълния потенциал на технологията за проследяване на лъчи (ray tracing), която симулира поведението на светлината в реалния свят. С уникалната мощност на новата серия GeForce RTX 40 и 3-тото поколение RT ядра (с новите хардуерни модули "Opacity Micromap Engine" и "Micro-mesh Engine") ще се наслаждаваш на gaming изживявания, както никога досега!
 
 
Невронни графики
Технологията DLSS 3, позната като 3-то поколение Deep Learning Super Sampling, в комбинация с Optical Flow Accelerator революционизира невронно-графичната технология (neural-graphics technology) в игрите и приложенията за създаване на съдържание. Технологията на NVIDIA, задвижвана от изкуствен интелект, може вече да генерира пълни кадри за още по-бърз геймплей, тъй като се поддържа от най-популярните графични енджини (Unity, Unreal Engine и др.).
 
 
GAME IN STYLE
Дизайнът VENTUS 2Χ на видеокартата GeForce® RTX™ 40-series ѝ позволява да работи оптимално, когато играеш любимите си игри или използваш приложения за създаване на съдържание. Новата серия видеокарти GAMING на MSI ще стане любима на геймърите, livestream broadcasters и други.
 
 
TORX FAN 4.0
Системата за охлаждане се състои от изключително плътен радиатор с десетки ребра, подсилени от медна, никелирана основа, която пренася топлината от различни компоненти (напр. GPU, чипове памет) към Core Pipes (името на heatpipes на MSI) и тях към перките на охладителя, за да бъде отведена с помощта на вентилаторите и дизайна Airflow Control. Последните са тип TORX Fan 4.0. Новият тип вентилатор използва двойки перки (pairs of fan blades), свързани помежду си чрез революционен нов дизайн на пръстена, който фокусира и насочва въздушното налягане към охладителя с по-голяма ефективност. Картата е оборудвана и с метална задна плоча.
 
 
HARDENING DETAILS
Видеокартата интегрира високоефективни HCIs (High-Efficiency Carbonyl Inductors) в PCB, докато Smart Power Stages (SPS) позволяват по-прецизно регулиране/контрол на тока с по-малко съпротивление. Резултатът е по-ниски загуби на мощност и по-ниска работна температура.
 
 
MSI Center: по-умен, по-бърз
Ексклузивният софтуер MSI Center предоставя информация в реално време за състоянието на видеокартата - напр. температури, работно напрежение, обороти на вентилаторите и много други, за да избегнеш излишното работно натоварване на системата ти. Също така ти дава възможност да създадеш профил с настройките си за всяка игра отделно, да регулираш осветлението и др. (Gaming Mode, Smart Priority, User Scenario, Smart Image Finder, MSI Companion, Noise Cancellation, System Diagnosis, MSI Afterburner и т.н.).
Game Ready Drivers
 
Game Ready Drivers
GeForce Game Ready драйверите предлагат най-доброто изживяване за любимите ти игри. Разработени са в сътрудничество с програмисти и са обстойно тествани на хиляди хардуерни конфигурации за максимална производителност и надеждност.
GeForce Experience
 
GeForce Experience
Записвай и споделяй видеа, screenshots и livestreams с приятели. Поддържай драйверите си актуални и оптимизирай настройките на играта си. GeForce Experience ти позволява да правиш всичко. Той е основният "спътник" на твоята графична карта GeForce.
NVIDIA G-SYNC
 
NVIDIA G-SYNC
Наслади се на плавен геймплей без насичане с високи честоти на опресняване, плюс HDR и много други. Това е основното go-to оборудване за повечето запалени геймъри.
NVIDIA Ansel
 
NVIDIA Ansel
Превърни скрийшотите (screenshots) в изкуство с този мощен in-game photo mode NVIDIA Ansel, който прави снимки с изключителна резолюция 360 и HDR.
Virtual Reality
 
Virtual Reality
Високоефективните видеокарти от серията NVIDIA® GeForce RTX® 40 предоставят най-завладяващите VR преживявания.
Resizable BAR
 
Resizable BAR
Resizable BAR е усъвършенствана функция PCI Express, която позволява на CPU да осъществява достъп до целия frame buffer на GPU едновременно, подобрявайки производителността в много игри.

Характеристики
    • Chipset nVidia
    • Engine Clock 2505 MHz
    • Memory Interface 128 bit
    • Direct X 12 поддръжка Да
    • Памет обем 8 GB
    • Тип памет GDDR6
    • Скорост на паметта 17 Gbps
    • Портове 1x HDMI / 3x Display Port
    • Интерфейс на свързване PCI Express 4.0
    • Модел графична карта RTX 4060
    • Размери 19.9 x 12 x 4.1 cm
    • Други характеристики Virtual Reality Ready
Нуждаете се от помощ?
Пишете ни!

За да виждаш всички твои любими продукти, нашият сайт използва cookies

Виж повече >