Моята кошница

Sapphire VGA Radeon RX 6750 XT Pulse OC 12 GB

Видеокарта RDNA™ 2 с поддръжка DirectX® 12 Ultimate (DXR), AMD FidelityFX, AMD Infinity Cache и PCIe 4.0. Разполага с 12GB GDDR6, Dual-X Cooling, HDMI 2.1, Radeon™ Boost и Hardware Raytracing!
Каталожен номер: 3995151
889.00 лв

Първоначална вноска

Unicredit TBI ПБ Лични финанси
Сума на кредита
3
месеца
5
месеца
6
месеца
9
месеца
10
месеца
12
месеца
18
месеца
24
месеца
36
месеца
Лизингови схеми ( от 33.58 лв. / месец )
ПОЛУЧАВАНЕ В МАГАЗИНА
за да не чакате у дома!

Очаквайте да се свържем с вас с потвърждение на поръчка за получаване в магазина ни!
Безплатна доставка
Гаранция - 3 години
Цената е с включен ДДС - 20%
ПРИНТИРАЙ
Харесай пръв!
СПОДЕЛИ

С един поглед

ONE GAMING DNA: серията видеокарти Radeon™ RX 6000 на AMD се базира на архитектурата RDNA™ 2 и обещава висока производителност в последните игрови заглавия с резолюция до 4K с висок framerate и върхово качество на графиката.

Всяка изчислителна единица (Compute Unit) в GPU включва Ray Accelerator (RA), специализиран в ускоряването на техниката за проследяване на лъчи, поддържана от най-съвременните игри. Поддръжката на DirectX® 12 Ultimate и оптимизациите на AMD FidelityFX също обещават безпрецедентни нива на реализъм.

2,7 slot SAPPHIRE PULSE AMD Radeon™ RX 6750 XT разполага с 40 CUs, 40 ray accelerators и 2650 stream processors. 

Ако търсиш видеокарта, с която да се наслаждаваш на висок framerate в най-новите AAA игри и на висока резолюция, моделът на SAPPHIRE е отлично предложение!

VGA Sapphire Radeon RX 6750 XT Pulse OC
VGA Sapphire Radeon RX 6750 XT
GPU
AMD Radeon™ RX 6750 XT

Базирана на архитектурата RDNA™ 2 на AMD, Radeon™ RX 6750 XT GPU разполага с 40 Compute Units, 40 Ray Accelerators и 2650 Stream Processors, като има 96 MB Infinity Cache. Поддържа се DirectX® 12 Ultimate, Ray Tracing, AMD FidelityFX и др.

12GB GDDR6
Памет
12GB GDDR6
Благодарение на паметта 12GB GDDR6, се постига много висока производителност във всички съвременни игри, както и превъзходно качество на графиките.
192-bit
Memory Interface
192-bit
С memory interface 192-bit се постига по-висока производителност, защото с прости думи по-голямо количество данни (192 bits данни на тактов цикъл) може да бъде "прехвърлено" към и от паметта.
 
 
Архитектура AMD RDNA™ 2
Архитектурата RDNA™ 2 на новите графични процесори Radeon™ RX 6000 Series на AMD е в основата и на конзолите от ново поколение Xbox Series X|S и PlayStation 5, като въвежда много нови оптимизации и иновации за по-висока производителност и фотореалистична графика. Сред новите функции са преработеният Compute Unit, новият Visual Pipeline с ускорители за проследяване на лъчи и Infinity Cache (96 MB) за по-висока честотна лента с по-ниска латентност и намалена енергийна консумация.
 
 
Infinity Cache
2-рото поколение архитектура AMD RDNA™ е по-ефективна благодарение на характеристиката "Infinity Cache". Става въпрос за ново ниво на кеш памет, което е достъпно от всички компоненти на графичното ядро, с цел увеличаване на честотната лента и минимизиране на латентността. Според AMD, Infinity Cache в случая на Radeon™ RX 6700 XT има размер 96 MB и работи като "усилвател на честотната лента", за по-бърз достъп до данните и повишена цялостна производителност в игрите.
 
 
Висока производителност в игрите

Наслаждавай се gaming без ограничения и с високи frame rates с видеокартите AMD Radeon RX 6000 Series. Проектирани на базата на иновативната архитектура AMD RDNA™ 2, графичните карти AMD Radeon RX 6000 Series разполагат с високоефективни Compute Units, AMD Infinity Cache и памет GDDR6 до 16GB.

 
 
По-големи framerates за по-добър gaming

Увеличи максимално качеството на изображението, докато се наслаждаваш на подобрена производителност с функцията AMD FidelityFX™ Super Resolution (FSR) в поддържаните игри. Като алтернатива можеш да увеличиш честотата на кадрите в голям брой игри с Radeon™ Super Resolution (RSR) и да изпиташ уникално изживяване с висока резолюция с най-висока кадрова честота, използвайки графична карта AMD Radeon 6000 Series.

 
 
Готова за Windows 11: Най-добрата операционна система в gaming-а!

Windows 11 е разработен за най-доброто gaming изживяване, разполагайки с върховна графика, впечатляваща скорост и невероятна гама от игри, които да играеш. Windows 11 включва gaming характеристики като DirectX 12 Ultimate и Auto HDR. Процесорите, видеокартите и софтуера на AMD са готови да подобрят gaming изживяването на новата операционна система на Microsoft от първия миг.

 

 

 PCI Express 4.0
 
Поддръжка PCI Express 4.0
Приготви се за PC Gaming от следващо поколение: тази видеокарта поддържа PCI Express 4.0, с 16 GT/s, което позволява два пъти по-голяма честотна лента в сравнение с PCI Express 3.0.
Edge Technologies
 
Върхови технологии
Поддържа още: Radeon™ Boost, Radeon™ Anti-Lag, Variable Rate Shading, Contrast Adaptive Sharpening, Contrast Adaptive Sharpening, Ambient Occlusion, AMD FidelityFX, Radeon™ FreeSync, DirectX® 12 Ultimate и DirectX® Raytracing (DXR).
Next-Gen Connectivity
 
4 изхода за картина
Видеокартата разполага с 3x изхода DisplayPort 1.4 с DSC и 1x ΗDMI 2.1 (VRR & FRL), като поддържа до 4 монитора едновременно (AMD Eyefinity) с поддържана резолюция до 7680 x 4320 pixels.

Характеристики
    • Chipset ΑMD
    • Engine Clock 2512 MHz (Gaming) / 2618 MHz (Boost)
    • Direct X 12 поддръжка Да
    • Memory Interface 192 bit
    • Памет обем 12 GB
    • Тип памет GDDR6
    • Скорост на паметта 18 Gbps
    • Портове 3x Display Port/ 1x HDMI
    • Интерфейс на свързване PCI Express 4.0 x16
    • Модел графична карта RX 6750 XT
    • Други характеристики Virtual Reality Ready
Нуждаете се от помощ?
Пишете ни!

За да виждаш всички твои любими продукти, нашият сайт използва cookies

Виж повече >