Моята кошница
web only

Xiaomi Robot Vacuum Mi Robot X10+

Прахосмукачката-робот на Xiaomi с торба за прах, всмукателна мощност 4000 Pa и отдалечен контрол, може да почисти цялата къща с едно зареждане, като разполага с автоматично почистване на главите на мопа!
Каталожен номер: 4189876
1399.00 лвЦена в магазина
1249.00 лв.
Интернет цена

Първоначална вноска

Unicredit TBI ПБ Лични финанси
Сума на кредита
3
месеца
5
месеца
6
месеца
9
месеца
10
месеца
12
месеца
18
месеца
24
месеца
36
месеца
Лизингови схеми ( от лв. / месец )
ПОЛУЧАВАНЕ В МАГАЗИНА
за да не чакате у дома!

Очаквайте да се свържем с вас с потвърждение на поръчка за получаване в магазина ни!
По заявка
Безплатна доставка
Гаранция - 2 години
Цената е с включен ДДС - 20%
ПРИНТИРАЙ
Харесай пръв!
СПОДЕЛИ

С един поглед

Оборудвана с високопроизводителен безчетков мотор за стабилно и мощно засмукване, както и с батерия 5200mAh, прахосмукачката Robot X10+ на Xiaomi може да почисти пространства до 162m² с един цикъл на зареждане!

Интелигентният електронно контролиран резервоар разпределя водата равномерно без течове и поддържа три нива на контрол на потока, за да премахне дори най-упоритите петна от пода. Благодарение на множеството вградени сензори, открива всички обекти, които се появяват на пътя ѝ, както и височината на устройството, гарантирайки, че няма да има... неочаквано падане!

Също така, разполага с навигационна система с лазер LDS от следващо поколение, която картографира пространството, така че да чисти подовете за възможно най-кратко време и с възможно най-голямо спестяване на енергия. Изтегли Xiaomi Home App, за да имаш пълен контрол над устройството от твоя смартфон или таблет!

Xiaomi Σκούπα Robot X10+
Xiaomi Σκούπα Robot X10+
Покритие на пространство
До 162m²
Придвижва се безпроблемно из целия ти дом и го оставя безупречно чист, тъй като действието ѝ може да покрие много големи пространства.
Xiaomi Σκούπα Robot X10+
Автономия
2 часа
Голяма автономия при нормална работа, благодарение на капацитета на батерията 5200mAh.
Xiaomi Σκούπα Robot X10+
Капацитет на контейнера за прах
350ml
Остави устройството да чисти отново и отново, без да се притесняваш за изпразването на контейнера!
Xiaomi Σκούπα Robot X10+
Капацитет на контейнера за вода
80ml
Обещава ти блестящи и освежени подове, без особено усилие, всеки ден!
Xiaomi Σκούπα Robot X10+
Капацитет на торбата
2.5L
Достатъчно голяма, за да се справи с множество минавания, без да е необходимо изпразване.
 
 
Контрол от разстояние!
Използвай технологията и изживей една нова ера на чистота чрез дисплея на смартфона или таблета си. Свържи се, когато си далече с Mi Home/Xiaomi Home app и се възползвай от дистанционното управление. Прахосмукачката-робот картографира района и го съхранява в паметта си. Можеш да наименуваш стаите и да избереш коя искаш да почисти. Освен това ти дава възможност да избереш оптималния маршрут, предотвратявайки ненужните движения на прахосмукачката в пространството. Програмирай стартиране и наблюдавай напредъка на почистването в реално време. Никога досега почистването не е било толкова… интелигентно!
 
 
Всичко е автоматизирано!
Какво би било чувството да имаш безупречно чисти подове всеки ден, без дори да си мръднеш малкия пръст? Сега твоята мечта за безупречно чист дом се сбъдва благодарение на прахосмукачката-робот Robot X10+ на Xiaomi, тъй като интелигентната почистваща станция е напълно автоматизирана. По този начин събирането на прах, пълненето на вода, почистването или изсушаването могат да се извършват без твоята намеса.
 
 
Премахва праха като с магия!
Прахът, космите от домашни любимци и общите алергени са постоянна дисхармония в чистотата на дома. Но вече не, с новата прахосмукачка-робот! Двуканалният дизайн за събиране на прах на основата, с мощното му засмукване от 17000Pa, незабавно изпразва контейнера за прах, така че не е нужно да правиш нищо.
 
 
Почистване… с препятствия!
Прахосмукачката-робот интегрира усъвършенстван 3D сензор за разпознаване и избягване на препятствия S-Cross AI™. Усъвършенстваната камера AI използва алгоритъм за 3D графика с изкуствен интелект, за да локализира различни препятствия на пода, както и да разпознава килимите по време на чистене.
 
Усъвършенствана навигационна система!
Разполага с навигационна система с лазер LDS от следващо поколение, която позволява бързото и точно картографиране на целия дом. Точно проследява заобикалящата го среда, тъй като постига сканиране на 360°. Може да навигира удобно в пространството, като същевременно разполага с памет за местоположение и разпознаване на местоположението, независимо къде се намира. Прахосмукачката-робот използва максимално ресурсите си, разпознава средата, в която се движи и интелигентно избягва всяко препятствие, което среща!
 
 
Има и компания!

Опаковката съдържа следното:

Прахосмукачка-робот, All-in-one станция (с торбичка за прах, контейнер за чиста вода, контейнер за мръсна вода, плочи за миене), основна четка, капак на четката, торбичка за прах, кош за отпадъци, Pads, страничка четка и инструмент за почистване.

Xiaomi Σκούπα Robot X10+
 
Не остава нито троха!
Мoщният вcмyĸaтeлeн вeнтилaтop 4000Pa гарантира ефективно почистване с едно минаване. По този начин забравяш за безсмисленото движение напред-назад и пестиш както време, така и енергия! 
Xiaomi Σκούπα Robot X10+
 
Има система!
Ѕ-Морріng Аѕѕіѕtаnt cвъpзвa cтaнциятa "Аll-іn-оnе ѕtаtіоn" c пpaxocмyĸaчĸaтa-poбoт, тaĸa чe ĸoгaтo ceнзopът oтĸpиe, чe нивoтo в peзepвoapa зa чиcтa вoдa e ниcĸo, вoдaтa ce paзпpeдeля тaĸa, чe дa ocигypи нeпpeĸъcнaтo пoчиcтвaнe.
Xiaomi Σκούπα Robot X10+
 
Дава ти решения!
Прахосмукачката-робот знае как да ти помогне, от каквото и да имаш нужда. Ето защо може да интегрира лесно сменяем почистващ диск, така че да опрости целия процес. 
Xiaomi Σκούπα Robot X10+
 
Избира безопасни маршрути!
Знае как да се защити и да избере безопасни маршрути, тъй като вграденият сензор за падане разпознава височината и препятствията, предотвратявайки инциденти.
Xiaomi Σκούπα Robot X10+
 
Високи нива на защита!
Със сертификата TÜV Rheinland Cybersecurity and Privacy Protection Standard можеш да бъдеш сигурен, че всички лични данни, които се събират от устройството ти остават в безопасност.
Xiaomi Σκούπα Robot X10+
 
Има шесто чувство!
С толкова много сензори, нищо не може да я дезориентира или да застане на пътя ѝ. Идва с ултразвуково, визуално разпознаване и сензор за повдигане на колелата, така че не е нужно да се притесняваш за подробности.

Характеристики
    • Тип Робот прахосмукачка
    • Вместимост на коша 0.35 L
    • Покритие 162 m2
    • Автономия 120 min
    • Време за зареждане 6 часа
    • Ниво на шум 65 dB
    • Тегло 3.8 kg
    • Размери 9.7 x 35 cm
    • Аксесоари Станция за зареждане / Четка / Странична четка / Трансформатор
    • Други характеристики Брой програми: 4. Всмукателна мощност: 4000 Pa. Контейнер за вода: 80ml / контейнер за прах: 350ml
Нуждаете се от помощ?
Пишете ни!

За да виждаш всички твои любими продукти, нашият сайт използва cookies

Виж повече >