Моята кошница

Turbo-X Party Speaker BeatBox 100

Bluetooth® 5.0 колонка с мощност 50W (RMS) и RGB осветление, вход AUX-in и USB/microSD, възможност за зареждане на мобилен телефон, поддръжка True Wireless Stereo, степен на защита IPX6 и батерия с капацитет 8800mAh!
Каталожен номер: 4390806
259.00 лв

Първоначална вноска

Unicredit TBI ПБ Лични финанси
Сума на кредита
3
месеца
5
месеца
6
месеца
9
месеца
10
месеца
12
месеца
18
месеца
24
месеца
36
месеца
Лизингови схеми ( от 45.76 лв. / месец )
ПОЛУЧАВАНЕ В МАГАЗИНА
за да не чакате у дома!

Очаквайте да се свържем с вас с потвърждение на поръчка за получаване в магазина ни!
Поръчай до BOX NOW преди 15:00 в работни дни за София и вземи в същия ден!
Безплатна доставка
Гаранция - 2 години
Цената е с включен ДДС - 20%
ПРИНТИРАЙ
Харесай пръв!
СПОДЕЛИ

С един поглед

С мощен звук 50W (RMS), сертифицирана водоустойчивост IPX6, осветление RGB, възпроизвеждане чрез Bluetooth® 5.0, порт USB, AUX-in, изход за слушалки 3,5mm и безжичен микрофон (включва се), безжичният Turbo-X Party Speaker BeatBox 100 преобразява звуковото изживяване и пренася забавлението на следващо ниво.

С батерия с голям капацитет, дава възможност да слушаш любимата си музика до 10 часа, както и да зареждаш смартфона или таблета си чрез порта USB (5V/1A). Избирай парчета, регулирай силата на звука на музиката чрез лесната за използване конзола и изпълнявай любими песни с предоставения микрофон.

Идеален както за парти, така и за създаване на подходящата атмосфера, където и да се намираш, високоговорителят BeatBox 100 поддържа и технология True Wireless Stereo — за да свържеш два високоговорителя помежду им и да се наслаждаваш на още по-добър саунд.

Turbo-X Party Speaker BeatBox 100
IPX6
Устойчивост
Водоустойчивост (IPX6)
Устойчивата на пръски (splash-proof) конструкция и сертификатът ΙPX6 гарантират за устойчивостта на продукта, така че да се избегнат дребни инциденти с вода.
 Bluetooth® 5.0
Функция
Bluetooth® 5.0
Високоговорителят може да се свързва безжично чрез Bluetooth® 5.0, за да се наслаждаваш на любимите си плейлисти от смартфон, таблет или други съвместими устройства, с обхват до 10 метра.
True Wireless Stereo
Функция
TWS
True Wireless Stereo е последната иновация във висококачествените Bluetooth® високоговорители, която ти позволява да сдвоиш два високоговорителя за още по-жив, по-реалистичен звук.
RGB LED
Осветление
RGB LED
Създай атмосфера с RGB осветлението на BeatBox 100. Можеш да избираш между различни ефекти или да оставиш цветовете да следват ритъма на музиката.
 
 
True Wireless Stereo
Използвайки технологията True Wireless Stereo (TWS) и свързвайки два високоговорителя Turbo-X Party Speaker BeatBox 100 чрез Bluetooth® 5.0, увеличаваш силата на звука и имаш стерео звук навсякъде в пространството си (съвместимост само между безжични високоговорители от серия BeatBox 100, продават се отделно).
 
 
Мощен звук!
С обща изходна мощност 50W (RMS), Turbo-X Party Speaker BeatBox 100 осигурява силен и балансиран звук (100~10.000 Hz), който изпълва пространството — колкото и голямо да е то. С лесен достъп до контролите за управление, сила на звука, бас, както и външни устройства за съхранение (поддържа декодиране MP3, WAV и FLAC), ще се наслаждаваш на звук без изкривявания и експлозивен бас, независимо от предпочитания стил музика.
 
 
Песен и светлина — перфектната комбинация
Всяко парти "оживява" в комбинация със светлина и изпълнения на живо. Направи партито незабравимо, създавайки атмосфера с вграденото динамично осветление на Speaker BeatBox 100. Използвай безжичния микрофон, за да заглушиш любимите си изпълнители, разкривайки скритите си таланти!
 
 
Забавление без ограничения
Благодарение на батерията с капацитет 8800mAh (typical), автономията на Turbo-X Party Speaker BeatBox 100 достига 10 часа, като ти позволява да превърнеш всяко парти в музикален и танцов маратон! А с вградения USB порт можеш да зареждаш батерията на мобилния си телефон, за да актуализираш непрекъснато музикалните си плейлисти без стрес.

Характеристики
    • Обща мощност 50 Watt (RMS)
    • Възпроизвеждане MP3 / WAV / FLAC
    • Bluetooth version Bluetooth 5.0
    • Съвместима карта памет microSD
    • Портове USB / Audio in / MIC
    • Водоустойчивост Да (IPX6)
    • Капацитет на батерията 8800 mAh
    • Автономия на батерията До 10 часа
    • Тегло 2.7 kg
    • Размери 23.6 x 24.1 x 26 cm
    • В комплекта Микрофон
    • Други характеристики RGB осветление
Нуждаете се от помощ?
Пишете ни!

За да виждаш всички твои любими продукти, нашият сайт използва cookies

Виж повече >