Моята кошница
0% лихва

Turbo-X Party Speaker Ultra+

Bluetooth® Party Speaker с мощност 80W (RMS) и RGB осветление, вход AUX-in и USB/microSD, FM Radio, възможност за зареждане и запис, и батерия с капацитет 4500mAh!
Каталожен номер: 3866920
369.00 лв

Първоначална вноска

Unicredit TBI ПБ Лични финанси
Сума на кредита
3
месеца
5
месеца
6
месеца
9
месеца
10
месеца
12
месеца
18
месеца
24
месеца
36
месеца
РАВНИ ВНОСКИ БЕЗ ЛИХВА С КРЕДИТНА КАРТА

Пример: 0% ГПР, без лихви и такси. Пазаруваш за 1000 лв., плащаш 10 месечни вноски по 100 лв. - общо 1000 лв.

Важи за покупки на изплащане на равни вноски, чрез откриване или използване на кредитна карта, за суми от 299 лв. до разполагаемия кредитен лимит за срок от 10 месеца. Вноските се запазват само при изплащане навреме. За всички други трансакции с карта важат ГЛП, такси, ГПР, съгласно Договора за револвиращ кредит. Важи за всички стоки в магазините и сайта на Plesio.

Срок: от 11.04 до 21.04.2024 г.
Лизингови схеми ( от 123.00 лв. / месец )
ПОЛУЧАВАНЕ В МАГАЗИНА
за да не чакате у дома!

Очаквайте да се свържем с вас с потвърждение на поръчка за получаване в магазина ни!
Поръчай до BOX NOW преди 15:00 в работни дни за София и вземи в същия ден!
Безплатна доставка
Гаранция - 2 години
Цената е с включен ДДС - 20%
ПРИНТИРАЙ
Харесай пръв!
СПОДЕЛИ

С един поздрав

С мощен звук 80W (RMS) и RGB осветление, FM радио, възпроизвеждане чрез Bluetooth® и USB/microSD, възможност за звукозапис, кабелен микрофон (включва се) и вход за китара, безжичният Turbo-X Party Speaker Ultra+ подобрява забавлението!

С батерия с голям капацитет 4500mAh, дава възможност да възпроизвеждаш любимите си мелодии през целия ден, както и да зареждаш батерията на смартфона или таблета си чрез специалния порт USB. Избери парчета и регулирай силата на музиката чрез лесната за използване конзола с подсветка, записвай изпълненията си с микрофона и включи също електрическата си китара.

Идеално предложение както за парти, така и за създаване на подходяща атмосфера, където и да се намираш. Предлага оптимален звуков резултат и абсолютен контрол по всяко време!

Опаковката включва още кабелен микрофон, дистанционно управление и захранващ кабел.

 Turbo-X Party Speaker Ultra+
80W (RMS)
Мощност
80W (RMS)
Съживи купона с мощен звук от една мобилна и компактна колона. С мощност 80W (RMS) предоставя мощен бас и звук без изкривявания при всякаква сила.
Digital Connectivity
Функция
Bluetooth®
Безжичният интерфейс на свързване Bluetooth® ти дава възможност да се наслаждаваш на любимите си плейлисти от смартфон или таблет. Разполага с радиоприемник FM, за да имаш достъп до любимите си станции.
Audio Ports
Интерфейс на свързване
AUX-in, USB, SD, Mic-in, Guitar-in
Разполага с вход ΑUX-in за свързване на външни източници, порт USB за възпроизвеждането на музика от флашки, слот за карта microSD, вход за микрофон (включен е кабелен микрофон) и вход за китара Guitar-in.
True Wireless Stereo
Функция
TWS
True Wireless Stereo е последната иновация в Bluetooth® колонките с високо качество, чрез която можеш да сдвоиш две колонки за още по-жив и реалистичен звук.
 
 
Почувствай силата на музиката!
С 80W мощност и басов звук, Turbo-X Ultra+ ще създаде настроение за компанията, където и да се намирате. Свържи чрез Bluetooth® смартфона или таблета си пускай любими парчета от музикалната си или от някоя онлайн платформа за музика. На твое разположение имаш и USB/microSD, за да свързваш външни устройства за съхранение с любимата си музика.
 
 
Парти атмосфера!
Подобри атмосферата на партито с вграденото RGB осветление на Turbo-X Party Speaker Ultra+ и използвай осветената конзола, за да програмираш реда, по който да се възпроизвеждат парчетата, показвайки DJ-я, който се крие в теб. Вградената функция PowerBank и батерията с капацитет 4500mAh се грижат за зареждането на мобилните ти устройства.
 
 
Безупречен стрийминг с Bluetooth®
Благодарение на Bluetooth® технологията, няма нужда вече да се тревожиш за кабелното свързване и сложните последователности при инсталация. Ако устройството ти няма Bluetooth®, свържи го чрез AUX-in и си готов. Ако имаш любима плейлиста на флашка или на карта microSD (продават се отделно), още по-добре, тъй като можеш да ги свържеш директно към Turbo-X Party Speaker Ultra+.
 
 
Създай усещането за музика на живо!
Оборудван с два входа - за микрофон и електрическа китара - Turbo-X Party Speaker Ultra+ ти дава възможност да покажеш творческия си талант и да предложиш на любимите си хора едно различно преживяване, с уникалното усещане, което предоставя музиката на живо.

Характеристики
    • Брой колони 2.0
    • Обща мощност 80 Watt
    • Bluetooth Да
    • Входове USB / Audio in / MIC
    • Възпроизвеждане MP3
    • Дистанционно управление Да
    • Тегло 12.6 kg
    • Размери 33.5 x 33 x 69 cm
    • Други характеристики Функция Караоке
Нуждаете се от помощ?
Пишете ни!

За да виждаш всички твои любими продукти, нашият сайт използва cookies

Виж повече >