Моята кошница
свежо

Edifier Speakers R1280DB Brown

Каталожен номер: 3274705
199.00 лв

Първоначална вноска

Unicredit TBI Postbank BNP Pariba
Сума на кредита
3
месеца
6
месеца
9
месеца
12
месеца
24
месеца
36
месеца
Лизингови схеми ( от 35.16 лв. / месец )
ПОЛУЧАВАНЕ В МАГАЗИНА
за да не чакате у дома!
Изберете дата:
Изберете час

Заповядайте в магазин Плесио, София, ул.Ангел Кънчев 5!

Заявките се обработват в рамките на 24 часа.

*В случай, че не успеете да вземете продуктите си от магазина в посоченото време, те ще бъдат запазени за Вас още един ден.
Безплатна доставка
Гаранция - 2 години
Цената е с включен ДДС - 20%
ПРИНТИРАЙ
Харесай пръв!
СПОДЕЛИ

С един поглед
 

С модела R1280DB, Εdifier проектира отново класическата колона, създавайки ново акустично изживяване! 

Става въпрос за сет активни високоговорители с обща изходна мощност 42W (21W+21W RMS), Bluetooth, оптичен и коаксиален вход за HD Αudio, както и два RCA (3.5mm AUX & 3.5mm to RCA) за по-голяма съвместимост.

Разполага с On-Board Controls от едната страна на едната колона за настройка на EQ, безжично дистанционно за регулиране на силата на звука и заглушаване (mute), а дървената облицовка спомага за минимизиране на звуковия резонанс.

Turbo-X
 
 
Изтънчен дизайн

R1280DB притежава обичаната от всички класическа визия с всички характеристики на съвременните Bluetooth колони. Изчистеното дървено покритие придава елегантност и лукс, подобрявайки едновременно с това качеството и производителността. В комбинация с изтънчения дизайн на Edifier, ще подобри естетиката на всяко помещение!

 
 
Нов стил, ново изживяване!

Иновацията и стилът са важни елементи, които са част от естетиката на R1280DB. Новата изтънчена визия от дърво запазва класическия дизайн и привлича погледите. С множество опции за свързване се нарежда сред елегантните Bluetooth колони на пазара, с готовност да предостави кристален звук и дълбок бас!

 
 
On-Board Controls

Настрой EQ, използвайки вградените контролери, които се намират на колоната, контролирайки високите, баса и силата на звука. Лесният достъп до контролерите и модерната функционалност увеличават гъвкавостта на Εdifier R1280BD.

 
 
Усъвършенстван интерфейс на свързване

Наслади се на HD звук с помощта на оптичните и коаксиалните входове. Използвай едновременно двата RCA или свържи безжично смартфона, таблета или PC-то чрез Bluetooth. R1280BD ти дава пълен контрол, за да имаш гъвкавост и съвършен звук!

 
 
Безжично дистанционно

Превключвай лесно между входовете и регулирай силата на звука, използвайки дистанционното управление, чиито характеристики осигуряват комфорт и лесен контрол.

Характеристики
  • Обща мощност 42 Watt
  • Брой колони 2.0
  • Интерфейс на свързване Aux in / Optical in / RCA
  • Bluetooth Да
  • Възпроизвеждане MP3
  • Дистанционно управление Да
Нуждаете се от помощ?
Пишете ни!

За да виждаш всички твои любими продукти, нашият сайт използва cookies

Виж повече >